پروژه ۹۸ درصدی تقاطع نشاط قوچان روی میز وزارت راه
قوچان - معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی گفت: در صورتی که پروژه ۹۸ درصدی تقاطع نشاط قوچان در محدوده شهری نباشد برای اتمام آن وزارت راه اهتمام ویژهای خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عبدالله ارجائی، ظهر یکشنبه در سفر چندساعته خود به قوچان و در حاشیه بازدید از پروژههای عمرانی حوزه راه و شهرسازی در این شهرستان اظهار کرد: با اهتمام ویژه نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی مجوز ماده ۲۳ برای محور سبزوار به قوچان صادرشده و این موضوع اتفاق خوبی برای مردم این منطقه خواهد بود.
معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بازدید از محور قوچان باجگیران در این سفر، گفت: در حال حاضر محور قوچان به سمت باجگیران نیز در اولویت دوباندهسازی قرار دارد تا در کوتاهمدت در مسیر رفتوبرگشت دو جاده مجزا داشته باشیم.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات این جاده ترانزیتی روکش آسفالت است که به سبب اهمیت موضوع در دستور کار قرار دارد.
ارجائی با تأیید بر اجرای طرحهای زیرساختی در حوزه راه و بازآفرینی شهر در قوچان، تصریح کرد: طی بازدید از سایت مسکن مهر قوچان، از مسجد این سایت نیز بازدید شد که این پروژه با کمک و خودسازی مردم قسمت اعظم آن انجامشده و برای اتمام پروژه کمک خواهیم کرد.
معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به خبرنگار مهر مبنی بر برنامه وزارت راه و شهرسازی برای اتمام پروژه تقاطع غیر همسطح نشاط که ۹۸ درصد آن به اتمام رسیده و سالها در انتظار تخصیص اعتبار برای ۲ درصد نهایی آن است، گفت: امروز بازدیدی برای این تقاطع نداشتیم اما اگر این پروژه در محدوده شهری نباشد اسناد آن باید ارسال شود و با توجه به اینکه ۹۸ درصد آن انجامشده برای اتمام وزارت راه اهتمام ویژهای خواهد داشت.
وی در ادامه با اشاره به آزادراه مشهد – چناران و ادامه دادن تا قوچان نیز بیان کرد: در این زمینه نماینده شهرستان پیگیریهای زیادی داشته اما در فاز اول این پروژه که در حال اجراست باید بزرگراه تا چناران اجرا شود و در فاز دوم محور چناران قوچان در دستور کار قرار گیرد که این پروژه از اولویتهای وزارت راه و شهرسازی و تأکیدات دولت است.
ارجائی با اشاره به درخواست برای احداث میدان جدید در ورودی شهرکهنه این شهرستان در محور قوچان فاروج نیز گفت: علاوه بر اقتصاد کشاورزی و صنعت برخی از شهرهایی که در حاشیه بزرگراهها هستند میتواند از اقتصاد خدماتی نیز بهرهمند شوند که در این زمینه فاروج و شیروان بهخوبی از این پتانسیل استفاده کردند اما شهرکهنه و قوچان هنوز در این زمینه بهرهای نبردهاند.
معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در این راستا برای اجرای پروژه میدان در ورودی شهرکنه باید طرحی مناسب به تصویب شورای ترافیک و شورای همتا تا در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گیرد.
وی در خصوص آسفالت معابر شهری گفت: مسئولیت آن با وزارت کشور است و وزارت راه تنها در حوزههایی مانند بافتهای فرسوده و بازآفرینی شهری امکان ورود دارد.