خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرونده 5500 دانشجوی دانشگاه خوارزمی ساماندهی شد

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 16:53
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی از ساماندهی 5500 پرونده دانشجویی، برگزاری دوره های تخصصی برای 27600 نفر از دهیاران، اجرای طرح آموزش معلمان افغانستانی و راه اندازی 21 رشته جدید خبر داد.
آموزشي،دانشگاه،اساتيد،مهمترين،معاون،خوارزمي،دستاوردهاي،تقدير

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در مراسم نکوداشت روز معلم و دهه سرآمدی آموزش که در پردیس تهران دانشگاه خوارزمی برگزار شد، کیانوش زهراکار، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، با تقدیر از زحمات اساتید پیشکسوت و فعال، به تشریح مهمترین دستاوردهای یکساله این معاونت پرداخت.
وی از راه‌اندازی 21 رشته تحصیلی جدید در تمامی مقاطع، ارتقای رتبه بارگذاری مدارک در سامانه پامتک از 157 به 14، ساماندهی 5500 پرونده دانشجویی، برگزاری دوره‌های تخصصی برای 27600 نفر از دهیاران و اجرای طرح آموزش معلمان افغانستانی با 198 نفر شرکت‌کننده خبر داد و گفت: مواردی که عنوان شد از مهمترین دستاوردهای کلان آموزشی دانشگاه است.
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی افزود: چابک‌سازی ساختار اداری، الکترونیکی‌کردن فرایند ارتقای اساتید، ایجاد مرکز نوآوری‌های آموزشی، توسعه آموزش‌های میان‌رشته‌ای و بهبود کیفیت نظارت بر اجرای مقررات آموزشی مهمترین برنامه های معاونت آموزشی در سال جاری است.
معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به مشارکت 76 درصدی اساتید در انتخابات هیأت ممیزه، از دانشکده‌های علوم مالی و علوم ریاضی با مشارکت 100 درصدی به صورت ویژه تقدیر کرد.
انتهای پیام/