خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش کاربران توئیتری به حمله موشکی یمن به فرودگاه بن‌گوریون

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 16:23
موشك،اشغالي،فرودگاه،پدافندي،يمني،بالستيك،اصابت

به گزارش مشرق،عبور موشک بالستیک یمنی از چهار لایه پدافندی و اصابت موفق موشک به محیط فرودگاه بن‌گوریون در فلسطین اشغالی خبری بود که دل بسیاری را شاد کرد.
در پی این حمله شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی از جمله «ویز ایر» مجارستانی، «ایرفرانس» فرانسوی و «یونایتد ایرلاینز» آمریکایی پروازهای خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کردند.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن نیز در بیانه ای اعلام کرد که ️در پاسخ به تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و در حمایت از ملت فلسطین، یک فروند موشک بالستیک فراصوت به‌سوی فرودگاه بن‌گوریون در منطقه اشغالی یافا (تل‌آویو) شلیک شد.
موشک با موفقیت به هدف اصابت کرده و موجب توقف کامل فعالیت‌های فرودگاه برای بیش از یک ساعت شده است.
سامانه‌های پدافندی اسرائیل و آمریکا موفق به رهگیری این موشک نشده‌اند و بیش از سه میلیون نفر از ساکنان اسرائیل به پناهگاه‌ها گریخته‌اند.
اما در این میان بسیاری از کاربران توئیتری با انتشار ویدئو و تصاویر حمله موفقیت یمنی ها را تبریک گفتند:
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.