خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا با وزیر کشور ترکمنستان

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 16:12
وزیر کشور ترکمنستان ضمن اظهار رضایت از سفر رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا به این کشور آمادگی خود را برای تقویت و گسترش همکاری‌های انتظامی در حوزه مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد.
مواد،مخدر،كشور،مبارزه،تركمنستان،تبادل،پليس،سفر

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار ایرج کاکاوند، در سفر به کشور ترکمنستان ضمن دیدار با وزیر کشور ترکمنستان بر اقدامات عملیاتی و تقویت دیپلماسی انتظامی در حوزه مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد.
وزیر کشور ترکمنستان ضمن اظهار رضایت از سفر رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا به این کشور آمادگی خود را برای تقویت و گسترش همکاری‌های انتظامی در حوزه مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد.
سردار ایرج کاکاوند، ضمن قدردانی از میزبانی کشور ترکمنستان، بسترهای همکاری متقابل با طرف ترکمنستانی در زمینه‌های تقویت دیپلماسی انتظامی و اقدامات عملیاتی از جمله تبادل اطلاعات با هدف اجرای عملیات‌های مبارزه با مواد مخدر، برگزاری نشست رؤسای پلیس مبارزه با مواد مخدر دو کشور بصورت سالیانه، برگزاری نشست رؤسای پلیس مبارزه با مواد مخدر استان‌های مرزی دو کشور، تبادل تجربیات، تبادل اطلاعات پیرامون بازداشت و دستگیری اتباع دو کشور به جرم مواد مخدر، تبادل اطلاعات بر خط در رابطه با دستگیری رانندگان خودروهای ترانزیتی به منظور شناسایی رابطین احتمالی افراد مرتبط و همچنین انجام تحقیقات معکوس را برشمرد.
لازم به ذکر است: در ادامه این سفر، اولین نشست رؤسای پلیس مبارزه با مواد مخدر دو کشور به میزبانی طرف ترکمنستانی به صورت فنی و تخصصی برگزار و دو طرف در خصوص موضوعات مرتبط به گفتگو و تبادل اطلاعات پرداختند.
گفتنی است؛ در حاشیه سفر رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا، هیأت اعزامی از لابراتوارهای تشخیص مواد مخدر، مرکز تربیت و مربیگری سگ‌های مواد یاب و مرکز مانیتورینگ جرایم مرتبط با مواد مخدر کشور ترکمنستان بازدید داشتند.