خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهم ۳۰ درصدی قاچاق از بازار نساجی و پوشاک کشور

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 13:40
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: یکی از چالش‌های اصلی صنعت پوشاک «قاچاق‌پذیری بالا» است که بر همین اساس بیش از ۳۰ درصد بازار در اختیار کالاهای قاچاق قرار دارد.
پوشاك،پارچه،قاچاق،توليد،صنعت،زنجيره،كالا،استثنائات،نساجي

به گزارش خبرنگار مهر، سعید جلالی قدیری دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک امروز در تشست خبری ضمن تاکید بر نقش کلیدی صنعت پارچه در زنجیره تأمین پوشاک کشور، اظهار کرد: صنعت پارچه یکی از مهم‌ترین حلقه‌های این زنجیره است که طی سال‌های اخیر مورد بی‌توجهی قرار گرفته؛ این درحالیست که در سطح جهانی، نمایشگاه‌های متعددی برای معرفی انواع مختلف پارچه برگزار می‌شود.
وی پارچه را مهم‌ترین ماده اولیه تولید پوشاک دانسته و افزود: برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی پارچه می‌تواند به هم‌افزایی بیشتر در زنجیره ارزش صنعت پوشاک و ارتقای کیفیت و رقابت‌پذیری آن کمک کند.
جلالی‌قدیری ضمن اشاره به شعار سرمایه‌گذاری برای تولید بیان کرد: تا زمانیکه مشکلات ساختاری در مسیر تولید برطرف نشود، توسعه صنایع کشور با مانع مواجه خواهد شد.
وی، یکی از چالش‌های اصلی صنعت پوشاک را «قاچاق‌پذیری بالا» عنوان کرده و گفت: از سال ۱۳۹۶ اقداماتی جهت مقابله با قاچاق کالا از سوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر نهادها انجام شده، اما همچنان بخش بزرگی از بازار پوشاک در قبضه کالاهای قاچاق است.
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک هشدار داد: با در اختیار داشتن بیش از ۳۰ درصد بازار توسط کالاهای قاچاق، سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی نسبت به ورود به این حوزه مردد خواهند بود؛ چرا که امنیت سرمایه‌گذاری یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های آنان است.
وی همچنین از وجود استثنائات تجاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی انتقاد و تصریح کرد: این استثنائات بعضاً به ابزاری برای واردات غیررقابتی بدل شده و تولید داخلی را تحت فشار قرار داده است.
بنابراین خواستار برخورد قاطع‌تر و مستمر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با پدیده قاچاق هستیم؛ تنها با ایجاد فضای اقتصادی امن می‌توان به توسعه پایدار در صنایعی نظیر پارچه و پوشاک امید داشت.
تکمیل می‌شود…