خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت بازخوانی آثار و اندیشه‌های شهید مطهری برای نسل جوان - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 13:12
تولیت آستان قدس رضوی در دیدار با اقشار مختلف مردم فریمان که در مسجد جامع این شهرستان برگزار شد، خدمت به زائران بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) را «افتخاری بی نظیر» و «توفیقی الهی» توصیف کرد.
حضرت،فريمان،امام،رضا،مروي،آستان،كرامت،شهيد،حضور،شهر،والامقام ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد به نقل از آستان نیوز، آیت‌الله احمد مروی با حضور در فریمان در سخنانی با گرامی‌داشت دهه کرامت، این ایام را فرصتی برای تکریم مقام دو گوهر تابناک اهل‌بیت(ع)حضرت فاطمه معصومه(س) و حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) دانست و اظهار داشت: دهه کرامت با میلاد بانوی کرامت آغاز می‌شود و با میلاد سراسر نور حضرت ثامن‌الحجج(ع) به اوج می‌رسد؛ این دهه، ایامی برای یادآوری نعمت ولایت و ابراز ارادت به ساحت امام رئوف(ع) است.
تولیت آستان قدس رضوی همچنین با اشاره به حادثه تلخ اخیر در بندرعباس، برای درگذشتگان طلب رحمت و مغفرت و برای مجروحان شفای عاجل، و برای بازماندگان صبر و پاداش الهی مسئلت کرد.
فریمان، زادگاه اندیشه و ایمان
آیت‌الله مروی با اشاره به پیشینه علمی و انقلابی فریمان، این شهر را زادگاه شهید والامقام، علامه مرتضی مطهری دانست و گفت: این شخصیت والامقام کسی است که امام خمینی(ره) در سوگش گریست و سه روز مجلس بزرگداشت برایش برگزار کرد.
اینها خود گواه عظمت و جایگاه بی‌بدیل آن عالم ربانی است.
وی تأکید کرد: نسل امروز، به‌ویژه جوانان، باید با آثار، وصایا و اندیشه‌های این متفکر شهید آشنا شوند تا از سرچشمه معارف اصیل اسلامی بهره‌مند گردند.
فریمان، دیار علما و شهدا
تولیت آستان قدس با ابراز خرسندی از حضور در فریمان گفت: سال‌ها آرزوی زیارت این شهر عالم‌پرور و شهیدپرور را داشتم، دیاری که شهید مطهری در آن زیسته و با حضورش آن را متبرک ساخته است.
وی با قدردانی از استقبال گرم مسئولان، روحانیت شیعه و اهل سنت، نیروهای نظامی و انتظامی و مردم متدین منطقه افزود: محبت شما به ما به واسطه عشق و ارادت به حضرت رضا(ع)، در حقیقت ادای احترام به امام رضا(ع) است چراکه ما تنها خادمان کوچک آن حضرت هستیم.
امام رضا(ع)، فراتر از مرزها و مکان‌ها
آیت‌الله مروی با تأکید بر جهانی بودن آموزه‌های اهل‌بیت(ع) گفت: محبت به امام رضا(ع) محدود به حرم، شهر یا جغرافیای خاصی نیست؛ هر جا انسانی به نیت رضایت آن حضرت نیکی کند، به مردم خدمت نماید یا گره‌ای از زندگی نیازمندی بگشاید، همانجا حریم رضوی است و آن فرد، خادم‌الرضا خواهد بود.
وی با یادآوری جایگاه معنوی اویس قرنی گفت: هرچند او پیامبر(ص) را ندید، اما عشق و معرفتش چنان عمیق بود که رسول خدا(ص) فرمودند «رایحه بهشت از یمن می‌رسد»؛ این یعنی معرفت، فراتر از حضور ظاهری است.
انتهای پیام/282