14 قانون جهت ساماندهی معلمان/حقوق و بیمه معلمان مد نظر باشد
نماینده بابل گفت: از 1383 تا پایان سال 1400 حدود 14 بار قوانینی برای ساماندهی و تبدیل وضعیت گروه های معلمان به تصویب رسیده است، گفت: این تبدیل وضعیت های گروهی و دفعی موجب چالش هایی در ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش شده است.

حسن حسن نتاج نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره ساماندهی و تبدیل وضعیت گروههای مختلف معلمان، اظهار کرد: بنده به همراه 47 نماینده به آقای کاظمی وزیر آموزش و پرورش در خصوص لزوم تسریع در رفع مشکلات و مطالبات معلمان حق التدریس، خرید خدمات آموزشی، آموزشیاران نهضت سواد آموزی، مربیان پیش دبستانی، معلمان طرح مهرآفرین تذکر دادهایم.
وی افزود: مطابق گزارش مرکز پژوهشهای مجلس از تاریخ 7/7/1383 تا پایان سال 1400 مجموعاً 14 بار قوانینی برای ساماندهی و تبدیل وضعیت گروههای معلمان زحمتکش به تصویب رسیده است.
نماینده بابل در مجلس ادامه داد: این تبدیل وضعیتهای گروهی و دفعی موجب مشکلات کیفی فراوان و چالشهایی در ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش شده است.
نتاج خاطرنشان کرد: با گذشت حدود 20 سال همچنان مطالبات استخدامی حل نشده این گروههای مختلف معلمان ادامه دارد و علاوه بر آن مسئله پرداخت حقوق و دستمزد نیروهای خرید خدمات آموزشی که از گذشته در آموزش و پرورش مشغول به کار میباشند و مطابق بند ت ماده 88 برنامه هفتم پیشرفت نیز حضور آنان غیر قانونی نمیباشد، از جمله چالشهای جدی نیروی انسانی آموزش و پرورش است.
وی اظهار کرد: با توجه به آنکه در حال حاضر به دلیل شرایط کمبود معلم امکان قطع همکاری با این معلمان که در قالب خرید خدمات آموزشی مشغول به تدریس میباشند، وجود ندارد بایستی جهت پرداخت به موقع حقوق و دستمزد و بیمه این معلمان چارهاندیشی و تدبیر کرد.
انتهایپیام/