مانور اطفای حریق مراتع در منابع طبیعی سمنان اجرا شد
سمنان- رئیس اداره منابع طبیعی سمنان از انجام مانور اطفای حریق مراتع در این اداره خبر داد و گفت: هدف از این اقدام آمادگی کارکنان برای مقابله با بحران بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی رضایی ظهر یکشنبه در مراسم اجرای مانور اطفای حریق مراتع در محل اداره منابع طبیعی سمنان بابیان اینکه این اقدام با رویکرد آمادگی کارکنان برابر وقوع بحران برگزار شده است، ابراز داشت: بررسی امکانات و تجهیزات و نقاط ضعف و قوت از دیگر مزایای این مانور بوده است.
وی با بیان اینکه برای پیشگیری از بروز خسارات فراوان میبایست تمهیدات لازم تدبیر شود، افزود: سنجش توانایی و عملکرد این اداره از دیگر اهداف برگزاری این مانور اعلام شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی سمنان بابیان اینکه در آستانه فصل گرما و خشکسالی امکان بروز هر گونه حریق در عرصه وجود دارد، ابراز داشت: در صورت آمادگی بروز بحران تخریب مناطق به حداقل خواهد رسید.
رضایی بابیان اینکه این مهم میطلبد تا امکانات لازم برای پیشگیری از حوادث تعبیه و منظور شود، تصریح کرد: نحوه چگونگی مدیریت این گونه بحرانها نیز در این عملیات مورد بررسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه آموزش جوامع محلی، روستاییها و دهیاران و شوراها برای مقابله با اطفای حریق در دستور کار است، افزود: این موضوع کمک خواهد کرد تا رسیدن نیروهای امدادی خسارات حتی به صفر برسد و آتش در همان مرحله اولیه خاموش شود.