رئیس سازمان تبلیغات: با دشمنی بیبرنامه مواجه نیستیم - تسنیم
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: در نبرد پیچیده، ترکیبی و چندلایه ای که امروز انقلاب اسلامی با قدرت های سلطه گر و قلدرهای عالم درگیر آن است، بر ما روشن است که با دشمنی بی برنامه مواجه نیستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حجتالاسلاموالمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور در آئین افتتاح مرکز فرهنگی رواق در اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز گفت: در نبرد پیچیده، ترکیبی و چندلایهای که امروز انقلاب اسلامی با قدرتهای سلطهگر و قلدرهای عالم درگیر آن است، بر ما روشن است که با دشمنی بیبرنامه مواجه نیستیم.
وی با اشاره به اینکه دشمن با برنامهریزیهای دقیق و سرمایهگذاریهای گسترده وارد میدان شده است، عنوان کرد: گاهی ابعاد این برنامهها که بعضاً با هزینههای سنگین طراحی میشوند، برای ما ناشناخته میمانند.
با رصدهای دقیق، تحلیلهای فنی و بهرهگیری از اتاقهای وضعیت فعال، دشمن در حال طراحی و اجرای سناریوهایی هدفمند و با برنامه است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور بیان کرد: بخشی از این طراحیها نیز مبتنی بر جغرافیا و نقاط خاص است و نوع برنامهریزی در هر منطقه با منطقهای دیگر تفاوت دارد؛ بهعنوان مثال، آنچه در کرمانشاه دنبال میشود الزاماً با آنچه در سیستان و بلوچستان در جریان است، یکسان نیست.
قمی اظهار کرد: ما از سنن الهی و آموزههای مکتب نورانی اهلبیت (ع) و تجلیات عملی بزرگان و پرچمداران جهاد در دوران معاصر، همچون سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی آموختهایم که همان نقطهای که در ظاهر تهدید به نظر میرسد، در بطن خود حامل فرصتهایی بزرگ است و فتوحات عظیمی از آن ناحیه برای جریان حق رقم میخورد.
وی اذعان کرد: بیتردید، از استانی همچون البرز با جایگاه راهبردی و مردمی شریف، انقلابی و آگاه، انتظار میرود که در مسیر پیشروی جریان حق، نقشآفرینی پیشران و اثرگذار در سطح ملی و حتی فراملی ایفا کند.
این مأموریت بزرگ هیچ منافاتی با ضرورت بهرهمندی مستقیم مردم همین سرزمین از برنامهها و اقدامات عمیق، جذاب و فرهنگی ندارد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور ادامه داد: بلکه اقتضا میکند که در کنار حرکت در گستره کلان، درونمایههای فرهنگی و هنری اصیل، با قوت، ژرفا و غنای لازم برای ارتقای سلیقه عمومی و پاسخ به نیازهای فرهنگی مردم شریف استان نیز طراحی و اجرا شود.
قمی با اشاره به اینکه معلمی که بیشترین تأثیر را بر نسل ما گذاشت، بیتردید رهبر معظم انقلاب اسلامی بودهاند، اظهار کرد: ما تلقیهای بنیادین خود از اسلام، انقلاب و مسیر حرکت تمدنی را در مکتب ایشان آموختیم.
آموزههایی که نهتنها باورهای ما را شکل داد، بلکه افق نگاه و نحوه کنشگری ما را نیز عمق بخشید و جهت داد.
وی مطرح کرد: در عید غدیر سال گذشته، شاهد برگزاری جشنهای مردمی در گسترهای بیش از 400 کیلومتر در سراسر کشور بودیم؛ این یک نمود برجسته از شور و شعور دینی ملت ماست.
همچنین پویشی با عنوان «حریفت منم» شکل گرفت که در آن، 12 و نیم میلیون نفر از مردم ایران برای مقابله با رژیم صهیونیستی اعلام آمادگی کردند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور عنوان کرد: در سال 1403، رهبر معظم انقلاب دو بار بهطور ویژه نسبت به موضوع نوجوانان تذکر دادند.
بار نخست، در اشارهای مهم فرمودند که کارهای فرهنگی برای کودکان رو به افزایش است، اما این کافی نیست و باید برای نوجوانان نیز وقت بیشتر گذاشته شود و اقدامات مؤثری صورت گیرد.
قمی اضافه کرد: بار دوم، در بیانی روشن و صریح، مقام معظم رهبری بر ضرورت تمرکز جدی دستگاهها بهویژه رسانه ملی بر نوجوانان تأکید کردند و خواستار آن شدند که این قشر، بهعنوان یک اولویت راهبردی در دستور کار مجموعهها قرار گیرد.
وی اظهار کرد: توجه به کمیت، امری نادرست یا خلاف اصول نیست اما آنچه مورد انتظار است، جمع میان کمیت و کیفیت است.
ما نیازمند اقداماتی هستیم که هم عمیق و مؤثر باشند و هم گسترده و فراگیر.
کارهای بزرگ و گسترده باید طراحی و اجرا شوند تا همه اقشار مردم در سراسر کشور بتوانند از ثمرات آن بهرهمند شوند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور تصریح کرد: گاهی با نوعی غربت در حوزه فرهنگ و فعالیتهای فرهنگی مواجه هستیم اما مجاهدان واقعی عرصه فرهنگ، اهل درنگ و انتظار نیستند.
آنان راه میانبُر را پیدا میکنند؛ با توکل، ابتکار و اخلاص، مسیر را هموار میسازند و اجازه نمیدهند خلأها، مانع حرکت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی شود.
قمی مطرح کرد: طی سه چهار سال اخیر، رهبر معظم انقلاب حدود 500 بار بر ضرورت جهاد تبیین تأکید کردهاند.
وقتی تعداد این تأکیدات به چنین حدی میرسد، باید درک کرد که این امر صرفاً یک یادآوری نیست، بلکه بهنوعی نشان از یک دغدغه جدی دارد.
ممکن است این تأکیدات به معنای این باشد که هنوز آنگونه که باید، جهاد تبیین محقق نشده است.
وی اذعان کرد: تمام مبارزات پیچیده اعم از نظامی، امنیتی، نظارتی و دیگر عرصهها، تنها از طریق جهاد تبیین قابل علاج است.
جهاد تبیین به این معناست که بتوانیم حق را مانند روز روشن در ذهن مردم نمایان کنیم.
این مأموریتی است که از سوی رهبر معظم انقلاب به همه ما محول شده است.
ما نیز در این مسیر به اندازه توان و بضاعت خود، با افتخار پای کار هستیم.
انتهای پیام/