خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت 95 درصدی مجموعه ورزشی انقلاب کرج

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 12:13
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز از پیشرفت 95 درصدی مجموعه ورزشی انقلاب خبر داد و گفت: با وجود واگذاری بهره برداری، پیگیری های مستمر برای تکمیل نهایی پروژه همچنان ادامه دارد.
مجموعه،استان،پروژه،ورزش،اداره،ورزشي،انقلاب

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حمیدرضا رضایی، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز امروز در حاشیه بازدید از مجموعه ورزشی انقلاب کرج در جمع خبرنگاران با اشاره به روند تکمیل این پروژه گفت: مجموعه ورزشی انقلاب با تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر، به پیشرفت فیزیکی نزدیک به 95 درصد رسیده و در حال آماده‌سازی برای واگذاری به بهره‌بردار است.
وی با اشاره به اینکه این پروژه طی 14 سال گذشته در حال ساخت بوده است، خاطرنشان کرد: اگرچه در حال حاضر نقشی مستقیم در اجرا نداریم، اما به صورت روزانه و حتی ساعتی روند پیشرفت پروژه را پیگیری می‌کنیم تا کارها طبق زمان‌بندی پیش برود.
بازدیدهای منظم از سوی مدیر فنی استانداری و حتی شخص استاندار نیز انجام شده است.
رضایی با بیان اینکه طی دو ماهی که مسئولیت این اداره کل را بر عهده گرفته‌ام، تلاش کردیم امور مربوط به این مجموعه را با سرعت و دقت بیشتری پیگیری کنیم تا در ادامه با چالشی روبرو نشویم، به برخی مشکلات فنی قدیمی نظیر ترک‌خوردگی و یخ‌زدگی لوله‌ها اشاره و اظهار کرد: باید اطمینان حاصل شود که این ایرادات به شکل اصولی برطرف شده‌اند.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز ادامه داد: این امر ضروری است تا در آینده باعث بروز مشکل برای مجموعه و استان نشود.
مجموعه ورزشی انقلاب با توجه به وسعت و امکانات، ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه ورزش حرفه‌ای و همگانی در استان دارد و تلاش می‌کنیم هرچه سریع‌تر شاهد بهره‌برداری کامل آن باشیم.
انتهای پیام/