خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتمام ۹۰ درصد از پروژه‌های راه‌سازی استان زنجان طی ۲ سال

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 11:01
زنجان-مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: پروژه‌های راه‌سازی استان زنجان با مشخصات احداث راه‌های اصلی و یا چهار خطه کردن محورهای اصلی است.
پروژه،قطعه،محور،استان،زنجان،تكميل،كيلومتر،خطه،قيدار

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر قزوینیان گفت: در مجموع ظرف مدت دو سال آینده ۹۰ درصد از پروژه‌های راه‌سازی در استان زنجان به اتمام می‌رسد.
وی به پروژه احداث محور چهار خطه محور سلطانیه – قیدار - کبودرآهنگ اشاره کرد و افزود: این پروژه در ۵ قطعه تقسیم‌بندی و ۴ قطعه از آن در حال اجرا است و در برنامه امسال قطعه دو این پروژه تکمیل خواهد شد و قطعه ۳ هم در حال بهره‌برداری است و امسال بخش عمده عملیات اجرایی قطعه ۵ را انجام خواهیم داد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با بیان اینکه پروژه محور چهار خطه کردن محور سلطانیه - قیدار -کبودرآهنگ به طول ۱۰۸ کیلومتر است، گفت: قطعه دو که حدود ۳۳ کیلومتر است امسال تکمیل خواهد شد و قطعه ۴ نیز به میزان ۲۲ کیلومتر تکمیل شده و در مجموع از این محور مواصلاتی استراتژیک استان حدود ۱۷ کیلومتر تا پایان سال‌جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.
قزوینیان تاکید کرد: خوشبختانه با برنامه‌ریزی که انجام شده قطعات دو از این پروژه امسال تکمیل می‌شود.
وی همچنین به پروژه قیدار به ابهر که یکی دیگر از پروژه‌های در حال اجرای راه‌سازی در استان است اشاره کرد و یادآور شد: این پروژه با مشخصات تعریض و بهسازی محور موجود تعریف شده و امسال تا کیلومتر ۱۳ محور تکمیل و بهره‌برداری می‌رسد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با اشاره به پروژه‌های راه‌سازی در شهرستان طارم، گفت: پروژه بهسازی محور سه‌راهی طارم تا منجیل، پروژه سنگینی است و در سفر هفته گذشته استاندار زنجان به شهرستان طارم طبق برنامه‌ریزی که صورت گرفت مقرر شد ظرف مدت دو سال ۱۶ کیلومتر از این پروژه تکمیل و به مرحله بهره‌برداری برسد.
قزوینیان، همچنین به پروژه احداث باند دوم سه‌راهی سلطانیه - ابهر - تاکستان اشاره کرد و گفت: این پروژه در قطعات مختلف کار شده است و امسال قطعه به طول ۱۰ کیلومتر حدفاصل سه‌راهی نیماور تا خیرآباد با تکمیل تبادلات آن به بهره‌برداری کامل می‌رسد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، تصریح کرد: پروژه سلطانیه -ق یدار به همدان در اشل چهار خطه اصلی است، پروژه ابهر به تاکستان هم در اشل راه شریانی است که از دو خطه به چهار خطه تبدیل می‌شود و پروژه ابهر به قیدار هم که راه فرعی است به راه اصلی ارتقا می‌یابد.
قزوینیان تصریح کرد: عمده پروژه‌های راه‌سازی در استان زنجان در اشل چهار خطه است و پروژه منجیل سه راهی طارم که احداث راه اصلی است و برای ارتقای مشخصات هندسی در بخش‌هایی از مسیر از جاده موجود خارج شدیم تا بتوانیم یک راه اصلی مناسبی برای اتصال زنجان به شمال کشور را داشته باشیم و در نهایت با بهره‌برداری از این پروژه‌ها ضمن افزایش ایمنی و کیفیت تردد در محورهای مواصلاتی استان، گام بلندی در راستای شعار سال یعنی «سرمایه‌گذاری برای تولید» برخواهیم داشت.