خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک 5 میلیارد تومانی معلمان قزوینی به ایتام

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 10:13
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین، گفت: معلمان ماهانه 400 میلیون تومان در قالب طرح های اکرام ایتام و محسنین به بیش از 7 هزار یتیم کمک کرده اند که سال گذشته این رقم 5 میلیارد تومان به ثبت رسیده است.
معلمان،ايتام،قزوين،استان،امداد،مديركل،كميته

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، ناصر ظاهری امشب در دیدار با اصغری مدیرکل آموزش و پرورش به مناسبت گرامیداشت روز معلم، اظهار داشت: همه ما در هر مسئولیت و جایگاهی مدیون زحمات معلمان هستیم و نباید این مهم را فراموش کنیم.
وی افزود: اینکه از معلمی به عنوان شغل انبیا یاد می‌شود شعار نیست، چرا که معلمان نسل‌های آتی را پرورش می‌دهند و جامعه با همت و تلاش معلمان ساخته می‌شود.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین تصریح کرد: یکی از درس‌های مهم معلمان به دانش‌آموزان درس نیکوکاری و کار خیر است، در این حوزه لازم است از تلاش های معلمان برای ارتقای فرهنگ نیکوکاری و مددرسانی به هم نوعان تقدیر و تشکر کنم.
ظاهری عنوان کرد: معلمان استان قزوین در قالب طرح اکرام ایتام بیش از هفت هزار و 500 یتیم را تحت پوشش دارند و این اتفاق توسط حدود 7 هزار معلم رقم خورده است که در نوع خود کم نظیر است، چرا که هیچ دستگاهی اینگونه حامی ایتام نیست.
وی ادامه داد: معلمان ماهانه 400 میلیون تومان در قالب طرح‌های اکرام ایتام و محسنین به بیش از 7 هزار یتیم کمک کرده‌اند که سال گذشته این رقم 5 میلیارد تومان به ثبت رسیده است.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین یادآور شد: البته کمک و همراهی معلمان به حوزه مالی ختم نمی‌شود و شاهد آموزش‌های معلمان برای ایتام و خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد در استان هم هستیم که در نوع خود ویژه است.
انتهای پیام/