خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چند عضو شورای شهر در کشور دستگیر شدند؟

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 09:23
عضو شورای شهر تهران گفت: ۲۱ نفر از مجموع بیش از ۱۹۰۰ عضو شورا‌های شهر و روستا سلب مسئولیت و ۸۵ عضو دستگیر شدند.
شهر،شوراي،عضو،روستا،درصد،شورا،صادقي

باشگاه خبرنگاران جوان - احمد صادقی، عضو شورای شهر در خصوص برگزاری همایش شورا‌های شهر و روستا در جمع خبرنگاران گفت: رسالت اصلی شورا‌ها خدمت‌رسانی به مردم است.
وی به تعامل دولت و شورا‌ها اشاره کرد و گفت: جایی که مردم می‌توانند کار خود را انجام دهند نباید دولت‌ها تصدی‌گری کنند و باید کار مردم را به مردم واگذار کرد.
عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اثرگذاری شورا‌ها گفت: هدف رفع مشکلات مردم است و در این زمینه گام‌هایی برداشته شده است.
وی آمار‌هایی در مورد از عملکرد شورای استان تهران ارائه کرد و گفت: ۱۹۲۳ نفر عضو شورای شهر و روستا هستند که ۱۳۶۳ عضو شورای روستا و‌۲۶۰ نفر شورای شهر هستند و از ۴۷ شهر استان تهران، ۴۰ شهر دارای شورا است و ۷ شهر شورای شهر ندارند که البته ۵ شهر انتخاباتش منحل شد و ۲ شورا نیز در اثر تخلفات، شورای آن منحل شد و ۶ روستا نیز شورای روستا ندارند و این انحلال شورا‌ها معمولاً ناشی از موضوعات مدیریتی است و باید نظارت مؤثر داشته باشیم.
صادقی ادامه داد: عدم وجود شورا‌ها در برخی شهر‌ها و روستا‌ها نشان می‌دهد که ما چالش‌هایی در ایجاد و حفظ شورا‌ها داریم و در برخی روستا‌ها اصلاً مردم استقبال نمی‌کنند و در مابقی شورا‌ها نیز نظارت ناکارآمد در فعالیت شورا‌ها داریم.
عضو شورای شهر گفت: ۲۵ درصد اعضا شورا زنان و مابقی آقا هستند و ۶۳ درصد اعضای فعلی برای بار اول است که در شورا شرکت کردند و‌۲۱درصد دو دوره، ۱ درصد در ۵ یا ۶ دوره شورای شهر شرکت کردند و این آمار‌ها تمایل جامعه به سمت تغییر است، اما بررسی‌ها نشان داد که کمبود تجربه می‌تواند بر عملکرد شورا‌ها تأثیر بگذارد و باید آموزش‌های لازم را داشته باشند.
صادقی با تأکید بر اینکه برخی از تخلفات شورا‌ها در رسانه پررنگ شده است و بزرگ‌نمایی شده است، گفت: در این دوره ۲۱ نفر از مجموع بیش از ۱۹۰۰ عضو شورا‌های شهر و روستا سلب مسئولیت شدند و ۸۵ عضو دستگیر شدند که به‌موجب آن ۲۱ رای سلب عضویت صادر شده یعنی ۱.۱ درصد از مجموع اعضا تخلف داشتند.
وی تأکید کرد: بیشترین تخلف در مورد تغییر کاربری اراضی است که عمدتاً ناشی از کمبود تجربه است.
منبع: فارس