خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی هواشناسی هرمزگان یکشنبه ۱۴ اردیبهشت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 08:41
بندرعباس- آخرین پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان تشریح شد.
باد،غربي،ساعات،هرمز،تنگه،عمان،بعدازظهر،دريا،درياي،جنوب

به گزارش خبرنگار مهر، مورخ یکشنبه چهاردهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴؛ پدیده غالب امروز و فردا دوشنبه، افزایش باد جنوب غربی و متلاطم شدن دریا در تنگه هرمز و دریای عمان در ساعات بعدازظهر و شب خواهد بود.
در نیمه ابتدایی روز شرایط آرامی حاکم است.
در ساعات بعدازظهر گذر ابر در آسمان استان پیش بینی می‌شود و در ارتفاعات وقوع رگبار پراکنده باران محتمل خواهد بود.
در سایر نقاط که شرایط بارشی مهیا نیست رخداد تند باد لحظه‌ای و گرد و غبار دور از انتظار نیست.
دریا نیز در ساعات صبح آرام و در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در تنگه هرمز، محدوده جزایر و دریای عمان با افزایش سرعت باد جنوب غربی، متلاطم خواهد شد.
بیشینه سرعت باد در محدوده ۳۵ کیلومتر بر ساعت و افزایش ارتفاع امواج دریا تا ۱۰۰ سانتیمتر پیش‌بینی می‌شود.
توصیه می‌شود تمهیدات لازم در بنادر مرکزی استان صورت پذیرد و تردد شناورها به ویژه سبک و صیادی با احتیاط انجام شود.
لازم به ذکر است از روز سه شنبه تا اواخر وقت پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت، آب‌های خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان با وزش بادهای نسبتاً شدید شمال غربی، مواج خواهد شد و محدودیت در ترددهای دریایی به ویژه در بنادر غربی استان و جزایر کیش و لاوان را به همراه خواهد داشت.
در ۲۴ ساعت گذشته نوسانات دمایی بندر شهید رجایی بین ۲۸ تا ۴۱ درجه سلسیوس و نوسانات رطوبتی بین ۲۰ تا ۸۶ درصد و سمت باد غالب، جنوب غربی به ثبت رسیده است.
به لحاظ دمایی همچنان تا اواسط هفته جاری، ماندگاری هوای گرم با تغییرات ۱ تا ۲ درجه‌ای پیش بینی می‌شود.