خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

با حملات یمنی‌ها، پهپاد MQ-۱C آمریکا بی مشتری شد

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 08:06
ارتش آمریکا اعلام کرده است که دیگر قصد خرید پهپاد MQ-۱C را از شرکت سازنده آن ندارد، تصمیمی که به طور مستقیم به جنگ یمن مربوط می‌شود.
يمن،ارتش،War،Zone

به گزارش مشرق، با بالا گرفتن موج سرنگونی پهپادهای آمریکایی در یمن، به‌ویژه مدل‌های MQ-۹ Reaper، اکنون آسیب‌پذیری این تجهیزات پیشرفته به دغدغه‌ای جدی برای ارتش ایالات متحده تبدیل شده‌ است.
در همین راستا، وب‌سایت نظامی The War Zone (TWZ) گزارش داد که نیروی هوایی آمریکا به‌طور ناگهانی تمایل خود را برای توقف خرید پهپادMQ-۱C Gray Eagle اعلام کرده‌است؛ تصمیمی که بازتابی از نگرانی‌های فزاینده در مورد توان بقا و کارآمدی این پهپادها در نبردهای مدرن به شمار می‌رود.
به نوشته TWZ، پهپاد MQ-۱C که نسخه‌ای کوچک‌تر و قدیمی‌تر از MQ-۹ Reaper به شمار می‌رود، ممکن است حتی آسیب‌پذیرتر از MQ-۹ (ریپر) باشد.
این در حالی است که ارتش یمن طی ماه‌های اخیر دست‌کم ۲۱ فروند MQ-۹ را سرنگون کرده‌ است.
وبسایت The War Zone نوشت که سقوط پهپادهای ریپر در یمن نشان می‌دهد که این پهپاد و دیگر پهپادهای هم خانواده آن در برابر کشورهای مجهز به تسلیحات پیشرفته مصون نیستند.
این موضوع وقتی برای ارتش آمریکا حاد می‌شود که پهپاد MQ-۱C عمدتاً برای عملیات در محیط‌های نسبتاً امن‌تر طراحی شده است.