خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بوسه فرمانده سپاه دیر بر دستان معلم

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 - 07:53
بوشهر- فرمانده سپاه شهرستان دیر از معلم دوران مدرسه خود تجلیل کرد و بر دستان او بوسه زد.
معلم،معلمان،سپاه،فرمانده،شهرستان،بردخون،زحمات،مطهري

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار سیدعلی حسینی‌نیا فرمانده سپاه شهرستان دیر شنبه‌شب در جمع معلمان مدارس بخش بردخون با گرامیداشت یاد شهید مطهری و تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم اظهار داشت: تفکرات شهید مطهری باید به نسل جوان منتقل شود و معلمان این شخصیت را الگوی خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه معلمان در خط مقدم پرورش نسل انقلابی و آینده ساز برای کشور قرار دارند، بیان کرد: امروز همه ما وامدار معلمانی هستیم که عاشقانه در سنگر تعلیم و تربیت برای این نظام تلاش می‌کنند.
حسینی‌نیا با تاکید بر لزوم همگانی شدن تکریم از جایگاه معلم عنوان کرد: معلمان نیز باید قدر جایگاه و منزلت خود را بدانند و در کنار آموزش علم به دانش آموزان به مقوله پرورش بیشتر اهمیت دهند.
فرمانده سپاه شهرستان دیر در ادامه سرکشی به مدارس بردخون، در حرکتی پسندیده به منزل احمد بردستانی معلم دوران مدرسه خود سر زد و از زحمات و تلاش‌های وی قدردانی کرد.
وی با آرزوی سلامتی برای این معلم بازنشسته گفت: ما هیچ گاه زحمات معلمان فداکار و دلسوز را فراموش نخواهیم کرد و تجلیل از مقام معلم را وظیفه خود می‌دانیم.
فرمانده سپاه شهرستان دیر در پایان بر دستان معلم خود بوسه زد.