خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت ۸۰ درصدی تأمین آب پتروشیمی دهدشت

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 22:01
دهدشت_مدیر اجرایی پتروشیمی دهدشت از پیشرفت ۸۰ درصدی طرح آبرسانی پروژه پتروشیمی این شهر از رودخانه مارون خبر داد.
پتروشيمي،آب،دهدشت،ضامن

به گزارش خبرگزاری مهر، فرج الله ضامن گفت: ایستگاه‌های پمپاژ انتقال آب از رودخانه مارون به پتروشیمی دهدشت هم اکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در آینده نزدیک راه‌اندازی می‌شود.
وی افزود: این پروژه تأمین آب مورد نیاز پتروشیمی در حال اجراست.
مدیر اجرایی پتروشیمی دهدشت تصریح کرد: این طرح به عنوان یکی از الزامات کلیدی برای تأمین آب پایدار در فرآیندهای تولید پتروشیمی، اهمیت زیادی دارد.
و: تاکید کرد این خط به طول ۱۶ کیلومتر لوله‌گذاری شده است.
ضامن از همکاری و حمایت مسئولان محلی و ملی در پیشبرد این پروژه قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که به زودی شاهد بهره‌برداری کامل از این طرح باشیم.