خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه‌ریزی باشکوه برای سالروز آزادسازی خرمشهر در کرمانشاه

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 21:41
کرمانشاه- استاندار کرمانشاه از برنامه‌های مفصل فرهنگی برای بزرگداشت سوم خرداد خبر داد و بر ضرورت تبیین حماسه آزادسازی خرمشهر برای نسل جوان تأکید کرد.
كرمانشاه،حبيبي،مقدس،دفاع،عنوان،خرمشهر،آزادسازي،استاندار،پيگي ...

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه بعد از ظهر شنبه در نشست ستاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، با اشاره به دستور کارهای این جلسه، نخستین محور بحث را برنامه‌ریزی برای بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر عنوان کرد.
وی تصریح کرد: مقرر شد دستگاه‌های فرهنگی استان با هماهنگی کامل، این مناسبت را به‌شکلی باشکوه و اثرگذار برگزار کنند.
حبیبی با توصیف آزادسازی خرمشهر در عملیات بیت‌المقدس به عنوان «معجزه‌ای الهی»، افزود: این پیروزی با وحدت، ایمان به خدا و رهبری حکیمانه امام خمینی (ره) محقق شد و باید ابعاد آن به‌ویژه برای نسل جوان بازگو شود.
استاندار کرمانشاه از طراحی برنامه‌های متنوع در سطح شهرستان‌ها خبر داد و گفت: فرمانداران موظف به پیگیری اجرای این برنامه‌ها هستند.
همچنین فضای شهری باید یادآور این حماسه باشد.
وی پیشنهاد داد: یک میدان پرتردد در کرمانشاه به عنوان پاتوق فرهنگی انتخاب شود تا اطلاع‌رسانی مناسبت‌های ملی در آن متمرکز گردد.
حبیبی با اشاره به نقش تاریخی کرمانشاه در دفاع مقدس (۲۷ عملیات مهم و میزبانی ۱۶ هزار شهید)، تکمیل باغ‌موزه دفاع مقدس را ضرورتی جدی دانست و اعلام کرد: این پروژه با پیشرفت ۳۰ تا ۴۰ درصدی، نیازمند تسریع در اجرا و تأمین منابع مالی است.
شهرداری و شرکت‌های خدمات‌رسان برای رفع موانع همکاری خواهند کرد.
وی با بیان اینکه بهره‌برداری کامل پروژه تا سال ۱۴۰۵ ممکن نیست، تصریح کرد: به دلیل هزینه بالا، باغ‌موزه به صورت فازبندی افتتاح خواهد شد.
گفتنی است برای پیگیری این موضوع، کمیته ویژه‌ای متشکل از مسئولان استانی و شهری تشکیل شده است.