خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بی‌سوادی در زندان‌های فارس ریشه‌کن شده است

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 20:41
شیراز-مدیرکل زندان‌های فارس با بیان اینکه در زندانهای جمهوری اسلامی ایران امکان ادامه تحصیل زندانیان تا آموزش عالی امکان‌پذیر است، گفت: بی‌سوادی در زندان‌های فارس ریشه کن شده است.
فارس،استان،تحصيلي،تحصيل،مقاطع،ابراهيمي،ارزشمند

به گزارش خبرگزاری مهر، اسحاق ابراهیمی با اشاره به تحصیل ۲۶۰ زندانی در استان فارس گفت: در سال تحصیلی ۱۴٠۳-۱۴٠۴ بیش از ۲۶٠ زندانی در زندان‌های فارس در مقاطع تحصیلی مختلف مشغول تحصیل بوده اند، که این امکان ارزشمند که از مصادیق رعایت حقوق شهروندی انسان‌ها حتی مجرمان در نظام جمهوری اسلامی است، در راستای تحقق بخشی از منویات مقام معظم رهبری پیرامون تبدیل زندان‌ها به آموزشگاه نیکی‌ها انجام شده است.
وی ادامه داد: در همین راستا شاهد فعالیت مدرسه رسمی در زندان شیراز و همچنین پوشش زندان‌های تابعه در قالب شعب تحصیلی مدارس بزرگسالان ذیل فعالیت مدارس شاخص در شهرستان‌های استان هستیم.
مدیر کل زندان‌های استان فارس افزود: در حال حاضر بی‌سوادی در زندان‌های فارس ریشه‌کن شده و آمارهای فعلی بی‌سوادان نیز وابسته به جامعه آماری جدیدالورود به زندان‌های استان است.
ابراهیمی همچنین ضمن گرامی‌داشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، روز و هفته معلم را به جامعه ارزشمند معلم، به ویژه معلمان همکار با زندان‌ها تبریک گفت و تصریح کرد: به جز موضوع سوادآموزی زندانیان بی‌سواد و کم‌سواد که در زندان‌ها اجباری است، برای ادامه تحصیل زندانیان در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم و همچنین دانشگاهی، مشوق‌های مختلفی پیش‌بینی شده است.