خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۶۰۰ فقره سند مزارع در نکا صادر شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 17:41
نکا -مدیر جهاد کشاورزی نکا از صدور هزار و ۶۵۰ سند اراضی کشاورزی در شهرستان خبر داد.
كشاورزي،اراضي،سنددار،سند

سعید صمدی زرینی در گفت وگو با خبرنگار مهر افزود: در راستای سنددار کردن اراضی کشاورزی، هزار و ۶۵۰ پرونده درخواست صدور سند اراضی کشاورزی با تأیید مدیریت جهاد کشاورزی نکا وارد فرآیند صدور سند شد.
مدیر جهاد کشاورزی نکا افزود: با توجه به مصوبات قانونی جدید، تمامی کشاورزان می‌توانند برای هر میزان از اراضی کشاورزی خود، نسبت به دریافت سند مالکیت اقدام کنند.
وی گفت: این اقدام در راستای اجرای طرح جامع سنددار کردن اراضی کشاورزی و با هدف تثبیت مالکیت کشاورزان و بهره‌برداری بهینه از این اراضی صورت می‌گیرد.
صمدی زرینی ادامه داد: طرح سنددار کردن اراضی کشاورزی از جمله برنامه‌های اولویت‌دار وزارت جهاد کشاورزی است که با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حال اجرا است.