خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تردد دریایی خارگ پایدار شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 17:41
بوشهر: مدیر عملیات عمومی خارگ گفت: وضعیت تردد دریایی در مسیر خارگ به پایداری رسیده است.
خارگ،دريايي،دريانوردي،مسافرين،اسكله

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا دشتی‌زاده بعد از ظهر شنبه در نشست با مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با اشاره به اهمیت حمل‌ونقل دریایی برای جزیره خارگ، از تلاش‌های مؤثر اداره کل بنادر و همچنین اداره بندر و دریانوردی خارگ در تسهیل تردد مسافرین و پشتیبانی از مسیرهای دریایی قدردانی کرد.
وی در ادامه، خواستار رسیدگی به برخی مطالبات زیرساختی شد که از جمله آن می‌توان به اصلاح فندر اسکله مروارید، بازسازی پله‌های اسکله بوشهر به منظور تسهیل پیاده و سوار کردن مسافرین و پاکسازی حوضچه بندر گناوه از شناورهای مزاحم که مانع پهلوگیری ایمن کشتی‌ها می‌شوند اشاره کرد.
مدیر عملیات عمومی خارگ تصریح کرد: در حال حاضر با تلاش‌های صورت‌گرفته و هماهنگی میان مجموعه‌های مرتبط، وضعیت تردد دریایی در مسیر خارگ به پایداری رسیده است.
هدف ما، تثبیت این روند و افزایش رضایت‌مندی مردم جزیره از خدمات دریایی است.