خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصفهان ظرفیت میزبانی مسابقات جهانی روستایی و عشایری را دارد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 17:30
رئیس فدراسیون ورزش های روستایی و عشایری کشور با اشاره به ظرفیت فرهنگی و امکانات زیرساختی استان اصفهان گفت: استان اصفهان ظرفیت میزبانی در مسابقات بین المللی را دارد و می تواند یکی از گزینه های اصلی برای میزبانی مسابقات جهانی این رشته ها باشد.
روستايي،مسابقات،عشايري،ميزباني،جهاني،ظرفيت،اصفهان

علیرضا پسندیده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم پیرامون مجمع سالیانه هیات اصفهان گفت: در مجمع سالیانه گزارشات مختلف فنی و حسابرسی را بررسی کردیم، استان اصفهان از نظر توسعه زیرساخت‌های ورزشی و درآمدهای هیات روستایی و عشایری مخصوصا خانه‌های ورزش روستایی جزو برترین‌هاست.
ما در دو بخش همگانی و قهرمانی رشته‌ها را در سطح ملی و بین‌المللی پیش می‌بریم، برخی رشته‌ها مانند چوب‌کشی، کشتی سنتی فراتر از مرزها رفته که در این رشته‌ها هم مدعی میزبانی هستیم و هم به مسابقات کشورهای مختلف می‌توانیم اعزام داشته باشیم.
وی درباره ظرفیت ایران در ورزش‌های روستایی و عشایری و بازی‌های بومی محلی در سطح ملی و بین‌المللی اظهار کرد: در حال حاضر در رشته چوب کشی(مس رستلینگ) عنوان‌دار و ورزشکارانی داریم که مدال‌های طلا،نقره و برنز کسب کردند و برای توسعه و ترویج رشته‌های ورزش‌های روستایی و عشایری به دنبال میزبانی مسابقات جهانی هستیم.
رئیس فدراسیون روستایی و عشایری با بیان این که استان‌هایی مانند اصفهان، قابلیت‌های فرهنگی و ظرفیت میزبانی مسابقات جهانی را دارند افزود: وجود این ظرفیت در استان‌ها موجب می‌شود گزینه‌های ما برای انجام میزبانی باشند و برگزاری مسابقات جهانی در ایران و حضور دیگر کشورها موجب شناساندن آداب و رسوم و طرفیت ورزش‌های روستایی و عشایری ایرانی به کشورهای دیگر خواهد شد.
وی همچنین تصریح کرد: چشم‌انداز و قله میزبانی مسابقات جهانی، نمایش ورزش‌های سنتی ایران و افتخارآفرینی ورزشکاران داخلی در قالب تیم‌های ملی در این مسابقات است.
انتهای پیام/174