خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکیه: به هواپیمای «نتانیاهو» اجازه عبور نمی‌دهیم

مهر | بین‌الملل | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 16:46
دفتر ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که آنکارا اجازه عبور هواپیمای بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را از حریم هوایی ترکیه برای سفر به جمهوری آذربایجان نخواهد داد.
تركيه،نتانياهو،هواپيماي،صهيونيستي،هوايي،رژيم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، دفتر ریاست جمهوری «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه امروز شنبه اعلام کرد که این کشور حریم هوایی خود را به‌روی هواپیمای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای سفر به جمهوری آذربایجان باز نخواهد کرد.
بر اساس این گزارش، ترکیه حریم هوایی خود را به‌روی هواپیماهای رژیم صهیونیستی بسته است و قصد ندارد که هواپیمای حامل نتانیاهو را از این قاعده مستثنی کند.
دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده که قرار است که نتانیاهو روزهای ۷ تا ۱۱ ماه مه جاری به جمهوری آذربایجان سفر کند.
برخی رسانه ها و شبکه های اجتماعی مدعی شده بودند که ترکیه بنا به درخواست باکو اجازه عبور هواپیمای نتانیاهو را برای سفر به جمهوری آذربایجان خواهد داد، ولی «اونجو کچلی» سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه این ادعاها را تکذیب و اعلام کرد که آنکارا چنین درخواستی از باکو دریافت نکرده است.
ترکیه ماه نوامبر ۲۰۲۴ هم به هواپیمای «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی اجازه نداد برای سفر به باکو به منظور شرکت در نشست آب و هوایی، از حریم هوایی این کشور استفاده کند.