خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زاخارووا: زلنسکی رهبران جهان را آشکارا تهدید کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 16:40
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه از رئیس جمهور اوکراین به دلیل اظهارات اخیرش انتقاد کرد و آن را «تهدیدی آشکار برای رهبران جهان» خواند.
روز،مه،امنيت،مقاماتي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز شنبه از ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین به دلیل اظهاراتش مبنی بر اینکه کی‌یف نمی‌تواند امنیت مقاماتی را که در جشن‌های روز پیروزی در مسکو در ۹ مه شرکت می‌کنند، تضمین کند، انتقاد کرد و آن را «تهدیدی آشکار برای رهبران جهان» خواند.
زاخارووا گفت: «ما مدت‌هاست می‌دانیم که زلنسکی هیچ چیز مقدسی ندارد، اما امروز او به پایین‌ترین نقطه رسیده است.
اکنون او امنیت کهنه سربازانی را که در یک روز مقدس به رژه‌ها و مراسم‌های تشریفاتی می‌آیند، تهدید می‌کند.»
زاخارووا گفت که امتناع زلنسکی از پیشنهاد پوتین برای آتش‌بس ۹ مه ثابت می‌کند که کیف به یک «گروه تروریستی» تبدیل شده است.
منبع: تاس