خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص 400 میلیون دلار برای هزینه های حج 1404

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 16:12
هیئت وزیران در مصوبه ای با پیشنهاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اجازه خرید چهارصد میلیون دلار از منابع ارزی را برای تأمین هزینه های حج 1404 صادر کرد.
حج،ارز،مبلغ،هيئت،زائران،مبادله

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، براساس مصوبه هیئت وزیران که به امضای معاون اول رئیس‌جمهور رسیده است، سازمان حج و زیارت مجاز است نسبت به خریداری مبلغ 400 میلیون دلار از منابع ارز انتقالی در مرکز مبادله طلا و ارز معادل ریالی آن اقدام کند.
طبق این مصوبه، مبلغ مذکور برای تامین نیازها و هزینه‌های حج تمتع پیش‌رو است و قرار است پس از خرید ارز از مرکز مبادله، معادل ریالی آن به حساب سازمان حج نزد بانک مرکزی واریز شود.
بانک مرکزی نیز موظف شده است بلافاصله نسبت به پرداخت و انتقال مبلغ خریداری‌شده به کشور عربستان و محل استقرار زائران در زمان مقتضی اقدام کند.
این تصمیم هیئت دولت با هدف تسهیل تأمین ارز مورد نیاز زائران ایرانی در موسم حج 1404 و جلوگیری از بروز مشکلات ارزی در فرآیند اعزام و اسکان حجاج ایرانی اتخاذ شده است.
انتهای پیام/