خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلفیق ظرفیت‌های مردمی و دولتی برای بزرگداشت شهدای خدمت - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 15:53
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی بر لزوم هم افزایی میان بخش های مردمی و دولتی در برگزاری مراسم بزرگداشت شهید آیت الله رئیسی و همراهانش، تاکید کرد.
شهيد،مراسم،بزرگداشت،مردمي،رئيسي،ستاد،مركزي،برگزاري،ادامه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، نادرقلی ابراهیمی عصر امروز در نشست ستاد استانی بزرگداشت شهدای خدمت با انتقاد از جدایی ستادهای دولتی و مردمی در برگزاری این مراسم، خواستار ادغام آنها شد و اظهار کرد: این‌که دو ستاد مجزا برای مراسم شهید رئیسی تشکیل شود، اقدامی قابل قبول نیست.
چون شخصیت این شهید بزرگوار مردمی بود و همواره در دل مردم جای داشت، مراسم بزرگداشت او نیز باید با مدیریت واحدی در قالب ستاد مردمی برگزار شود.
وی افزود: شهید رئیسی به‌گونه‌ای عمل کردند که مورد احترام و تأثر همه اقشار مردم از هر حزب و جناحی قرار گرفتند و مردم با دل‌شان در سوگ او گریستند و این نشان از پیوند عمیق میان این شهید با ملت دارد و این موضوع باید مورد توجه برنامه‌ ریزان مراسم قرار گیرد.
ابراهیمی با بیان اینکه اهتمام رئیس‌جمهور برای برگزاری مراسم بزرگداشت قابل‌تقدیر است، تصریح کرد: از رئیس‌جمهور، استاندار مرکزی، سازمان تبلیغات اسلامی و بنیاد شهید امام تشکر می‌کنم که در مسیر حفظ و بزرگداشت ارزش‌های تاریخی و انقلابی تلاش می‌کنند که این تلاش‌ها باید به صورت منسجم و هم‌افزا ادامه یابد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: معرفی کارکردهای شهید رئیسی باید تبیین شود و مشخص شود چه ویژگی‌ها و عملکردهایی در شخصیت و مسئولیت‌های این شهید وجود داشت که او را به یک جریان ملی تبدیل کرد و این موارد می‌تواند الگویی برای دولت چهاردهم و دولت‌های آینده باشد تا همان مسیر را ادامه دهند.
وی از آمادگی کامل مجمع نمایندگان استان مرکزی برای همکاری در برگزاری این مراسم خبر داد و افزود: در استان مرکزی ظرفیت‌های بالایی از نیروهای انقلابی و مردمی وجود دارد که همه باید دست به دست هم دهند تا مراسمی در خور شأن شهدای خدمت و جایگاه انقلاب اسلامی برگزار شود.
انتهای پیام/711/