هماندیشی و تبادل تجربه لازمه پویایی کانونهای دانشجویی هلال احمر است
اصفهان -رئیس اداره جوانان و روستایی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر پیش شرط انجام فعالیتهای تشکیلاتی در جمعیت هلال احمر را هماهنگی، همافزایی و هماندیشی عنوان کرد.

موسی دمیرچیلو در حاشیه برگزاری نخستین کنگره دبیران منتخب کانونهای دانشجویی هلال احمر (برادران) که از ۹ تا ۱۲ اردیبهشتماه به میزبانی اصفهان برگزار شد، به خبرنگار مهر گفت: در این دوره با توجه به تنوع برنامههای پیشبینیشده، از جمله برنامههای فرهنگی، بازدیدها و کارگاههای آموزشی، فضایی فراهم شد تا اعضای کانونهای دانشجویی چالشهای خود را مطرح و شیوهنامهها را بازنگری کنند و تعاملات خود را با سازمانها و دانشگاهها گسترش دهند.
دمیرچیلو افزود: برگزاری برنامههایی از این دست به افزایش رضایتمندی اعضا و اجرای مؤثر فعالیتها کمک کرده و زمینه جذب اعضای جدید و پویایی کانونها را فراهم میکند.
زمانی که یک عضو پیشنهاد ابتکاری ارائه میدهد و این پیشنهاد به اجرا میرسد، حس رضایتمندی و ماندگاری اعضا در کانون تقویت میشود.
رئیس اداره جوانان و روستایی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با تاکید بر نقش کانونهای دانشجویی در جذب و ماندگاری نیروهای داوطلب هلال احمر، اظهار داشت: نیروهای هلال احمر در موقعیتهای خاص از پتانسیل بالایی برخوردارند.
برنامههای فرهنگی و اردوهای پیشبینیشده مانند آئین اعطای تندیس ملی فداکاری، با ایجاد انگیزه در اعضا، آنها را به مشارکت فعال در حوادث و رخدادها ترغیب میکند.
جوانان هلال احمر میتوانند با تأثیرگذاری بر همسالان خود، به عنوان رهبران آینده جمعیت هلال احمر اثرگذار باشند.
دمیرچیلو با اشاره به برگزاری جشنواره نیکوکاری گفت: این جشنواره در قالب فعالیتهایی مانند حمایت از کودکان بیسرپرست، آزادی زندانیان، کاشت نهال، اهدای خون و سایر اقدامات بشردوستانه برگزار میشود.
در شرایطی که ازدواج برای جوانان دشوار شده، این برنامهها میتوانند با رویکردی ساده و مؤثر، به تسهیل این امر کمک کنند.
دمیرچیلو با اشاره به تاریخچه تأسیس فدراسیون بینالمللی صلیب سرخ و هلال احمر در ۱۸ اردیبهشت، به تلاشهای ژان هانری دونان، بازرگان سوئیسی، برای ایجاد یک جمعیت بیطرف جهانی اشاره کرد و افزود: تأسیس این نهضت نتیجه رایزنیها و مطالبهگریهای گسترده بود.
کانونهای دانشجویی نیز باید با همین روحیه مطالبهگری، با مسئولین دانشگاهها و جمعیت هلال احمر تعامل کنند تا اهداف نهضت در محقق شود.
وی ضمن ابراز همدردی با بازماندگان حادثه بندرعباس، از اعضای کانونها به عنوان سفیران ایمنی، سلامت و نشاط اجتماعی یاد کرد و از برگزاری چهاردهمین دوره آئین اعطای تندیس ملی فداکاری خبر داد.
دمیرچیلو از اعضای جوانان خواست تا با شناسایی و معرفی افراد فداکار، برای دریافت این تندیس به تقویت فرهنگ فداکاری کمک کنند.