علم بدون اخلاق به سلاح شیمیایی و بمباران ویتنام ختم میشود - تسنیم
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به فجایع ناشی از علم بدون تزکیه از ساخت سلاح های کشتار جمعی توسط کشورهای غربی انتقاد کرد و خواستار مقابله عملی جامعه جهانی با جنایات رژیم صهیونیستی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیتالله قربانعلی درینجفآبادی، نماینده ولیفقیه در استان مرکزی ظهر امروز در نشست با جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه ها به مناسبت هفته معلم با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: در دو ماه اخیر حتی کشتیهای حامل غذا و دارو هدف حمله قرار گرفتهاند که مجامع بینالمللی باید با اقدام عملی در برابر این وحشیگریها بایستند؛ نه اینکه فقط به بیانیههای لفظی بسنده کنند.
وی افزود: کشورهایی که علم دارند اما از تزکیه محروماند، بمب اتم، سلاح شیمیایی و گاز خردل تولید میکنند.
ویتنام را سالها بمباران کردند، همانطور که صدام با حمایت غرب، ایران را هدف حملات شیمیایی قرار داد.
نجف آبادی با اشاره به تجربه خود به عنوان دادستان کل کشور در تهیه کیفرخواست علیه صدام تصریح کرد: ما مستندات استفاده عراق از سلاح شیمیایی را گردآوری و به دادگاههای بینالمللی ارائه کردیم و در سردشت شاهد فجایع انسانی دردناکی بودیم؛ جایی که بیش از پنج هزار نفر بر اثر بمب شیمیایی آسیب دیدند.
غرب علم دارد، اما فاقد تزکیه است؛ علم بدون اخلاق فاجعه میآفریند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ضرورت مقابله با استکبار جهانی اظهار کرد: فرهنگ اسلامی و مقابله با استکبار جهانی مورد تاکید است.
ضمن اینکه، تعلیم بدون تربیت، خطرناکترین نوع دانش است که میتواند سرنوشت بشر را به نابودی بکشاند.
دری نجف آبادی افزود: حمایت کشورهای اروپایی از رژیم بعث عراق در دوران جنگ تحمیلی، مورد انتقاد است و من در جلسات متعددی در اروپا به صراحت گفتم که شما شریک جنایات صدام بودید؛ کشورهای آلمان، هلند و دیگران در تجهیز صدام به سلاحهای شیمیایی نقش داشتند.
وی تصریح کرد: بیش از 15 میلیون آواره فلسطینی و شرایط خفقان در نوار غزه نشان میدهد که علم بدون عدالت و اخلاق، به ابزار سرکوب تبدیل میشود.
اسرائیل شاید از نظر علمی پیشرفته باشد، اما چه سود که این علم در خدمت ظلم است.
ضمن اینکه، اهمیت تزکیه در کنار تعلیم، مورد تاکید است، همان طور که چهار آیه در قرآن کریم مستقیم بر تزکیه تأکید دارند و تعلیم بدون حکمت را بیثمر میدانند.
وی با اشاره به سابقه علمای بزرگ تشیع، از تأسیس حوزه علمیه قم به دست آیتالله حائری یزدی در یک قرن گذشته یاد کرد و ادامه داد: قم به کانون نور و رحمت تبدیل شد و علمای بزرگی مانند امام خمینی، آیتالله گلپایگانی، آیتالله اراکی و دیگران از اراک به قم هجرت کردند و این هجرت، نطفه یک نهضت عظیم فرهنگی و معنوی بود.
کادرسازی برای اسلام و تشیع از مقدسترین کارهاست
امام جمعه اراک با اشاره به فعالیتهای بینالمللی در حوزههای علمیه و دانشگاههای استان اظهار کرد: امروز دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با 1400 استاد، میزبان صدها مهمان داخلی و خارجی از کشورهایی چون هند، پاکستان، افغانستان، عراق و لبنان است.
ما سابقه جذب طلبه از آفریقا و شبهقاره در مدارس علمیه را نیز داریم.
اینها بسترهایی است که باید برای چند سال آینده از آن بهره ببریم.
وی افزود: امروز ساختن انسانهای مؤمن، باانگیزه، باصفا، باایمان، بااراده و پرتلاش، از مقدسترین و ارزشمندترین کارهاست.
اگر از دل این تربیتها فقط یک بانوی فاضله چون بنتالهدی، یا یک مجاهد چون سید حسن نصرالله یا شهید مطهری بیرون بیاید، دنیایی را میتوان دگرگون کرد.
دری نجف آبادی تصریح کرد: توجه ویژه به مهمانان خارجی، حتی اگر همراه با هزینه باشد، آثار تربیتی، اخلاقی و معنوی بزرگی دارد چراکه، تربیت یک انسان، آغاز تربیت هزاران نفر دیگر است و این میراثی است که در دنیا و آخرت باقی خواهد ماند.
انتهای پیام/711/