خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دنیای امروز نیاز به معلمانی متعهد و بصیر دارد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 14:54
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: در دنیای امروز با بیش از 8 میلیارد جمعیت، نیاز به معلمانی متعهد و بصیر است و این امر بیش از هر زمانی احساس می شود تا نسل آینده را آماده و جامعه بشریت را نجات دهد.
شهيد،آموزش،فرهنگي،خراسان،جنوبي،پرورش،اشاره،تربيت،مسير،اجراي، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، آیت‌الله سید علیرضا عبادی امروز در دیدر جمعی از فرهنگیان خراسان جنوبی با گرامی‌داشت مقام معلم ر اهمیت بنیادین شناخت در نظام تعلیم و تربیت تأکید کرد و گفت: شناخت زیربنای هرگونه تحول فرهنگی است.
وی با بیان اینکه اگر دانشی، حقیقتاً علم باشد باید آثار آن در زندگی فردی و اجتماعی مشهود باشد افزود: اگر این آثار مشاهده نمی‌شود، بی‌تردید اشکالی در محتوا، روش یا جهت‌گیری آن دانش وجود دارد.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه در مسیر رشد و تعالی، پنج اصل کلیدی وجود دارد افزود: خودشناسی، مبدأشناسی، مقصدشناسی، انجام وظیفه، و شناخت آفات و موانع که شناخت دقیق و جهت‌دار این اصول، بنیان تربیت انسان طراز تمدن اسلامی است.
عبادی اظهار کرد: بی‌توجهی به هر یک از این ارکان، انسان را از مسیر صحیح منحرف خواهد کرد.
خداوند انسان را برای رشد و آزمون آفریده و فرصت زندگی در این دنیا، فرصتی است برای حرکت در مسیر قرب الهی با تکیه بر همین اصول.
وی با اشاره به شخصیت تأثیرگذار استاد شهید مطهری که روز معلم به نام ایشان نام‌گذاری شده است، گفت: فقهایی همچون آیت‌الله بروجردی، علامه طباطبایی و امام خمینی(ره)، شهید مطهری را عالمی برجسته و اثرگذار دانسته‌اند و این خود بیانگر جایگاه رفیع علمی و معنوی وی است.
امام جمعه بیرجند بیان کرد: در دنیای امروز، با بیش از 8 میلیارد جمعیت، نیاز به معلمانی متعهد و بصیر بیش از هر زمان احساس می‌شود تا نسلی آینده را آماده کنند تا جامعه بشریت را نجات دهند.
بحران‌ها و چالش‌های کنونی جهان، ریشه در یک جنگ فرهنگی دارد؛ جنگی که شهدایی چون علامه مطهری، شهید چمران، شهید رئیسی، شهید حسن نصرالله و دیگر مجاهدان راه اسلام، جان خود را در آن فدا کردند تا عزت امت اسلامی حفظ شود.
مهدی مرتضوی مدیرکل آموزش وپرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه ضمن تبریک دهه کرامت و هفته بزرگداشت مقام معلم، یاد و خاطره بیش از 2400 شهید والامقام استان، به‌ویژه شهدای فرهنگی، معلمان شهید و دانش‌آموزان شهید را گرامی داشت و مقام ایشان را ارج نهاد.
وی با اشاره به شعار سال جاری بیان کرد: آموزش و پرورش، زیربنای اصلی توسعه پایدار در کشور است و اگر امروز سرمایه‌گذاری شایسته‌ای در این حوزه داشته باشیم، فردایی درخشان در انتظار جامعه خواهد بود.
آغاز هرگونه تحول و پیشرفت از مسیر آموزش و پرورش می‌گذرد، چرا که این نهاد مهم، نیروی انسانی متعهد و کارآمد تربیت می‌کند و این سرمایه انسانی عامل اصلی رشد، پیشرفت و شکوفایی کشور خواهد بود.
وی با اشاره به برخی اقدامات مهم و برجسته آموزش و پرورش خراسان جنوبی طی ماه‌های اخیر گفت: برای نخستین‌بار در استان، محفل جزءخوانی و جمع‌خوانی قرآن کریم ویژه دانش‌آموزان در ایام ماه مبارک رمضان به‌مدت 30 شب برگزار و به‌صورت زنده از شبکه‌های سراسری از جمله شبکه خبر2، آموزش و خاوران پخش شد.
مرتضوی بیان کرد: پس از یک وقفه 10 ساله، با پیگیری‌های صورت‌گرفته، سهمیه حج عمره دانش‌آموزی استان از 15 به 35 نفر افزایش یافت.
همچنین با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، 45 نفر از دانش‌آموزان به زیارت عتبات عالیات در کربلا و نجف اشرف اعزام شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به برنامه‌های فرهنگی اجرا شده اظهار داشت: مراسم احیای شب‌های قدر دانش‌آموزی با همکاری دانشگاه بیرجند و پخش زنده از شبکه‌های ملی، اجرای طرح ابتکاری امام رضایی‌ها برای اعزام دانش‌آموزان زیارت‌اولی به مشهد مقدس، آزادی تعدادی از زندانیان جرائم غیرعمد با مشارکت مالی دانش‌آموزان و اجرای اردوهای راهیان نور، راهیان پیشرفت و امید از جمله برنامه‌های شاخص فرهنگی بوده‌اند.
مرتضوی گفت: با مشارکت بسیج فرهنگیان، بسیج سازندگی و سپاه انصارالرضا(ع)، طرح جوانه‌های ظهور در مدارس محروم اجرا شد و در قالب آن، کانون‌های تربیتی محله محور با همکاری داوطلبانه اولیای دانش‌آموزان تشکیل شد که نمونه‌ای از مدرسه به‌عنوان کانون تربیت محله را به نمایش گذاشت.
وی با اشاره به نقش آموزش و پرورش به‌عنوان یک رسانه زنده و تأثیرگذار افزود: اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوعی از جمله دوره‌های آموزشی حجاب و عفاف، طرح امر به معروف و نهی از منکر، کمپین همراه با کودکان مظلوم غزه، برگزاری همایش‌های مرتبط و اجرای طرح بانگ اذان وقت نماز در مدارس و ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها با هدف تقویت فرهنگ نماز، گام‌هایی در مسیر تربیت دینی و فرهنگی دانش‌آموزان بوده است.
مرتضوی با اشاره به اجرای سراسری طرح نماد در استان که در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت روانی و تربیتی از دانش‌آموزان اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: استان خراسان جنوبی در حوزه‌های مهارت‌آموزی، آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و توسعه فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی جایگاه خوبی دارد و با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تلاش می‌کنیم به سطح مطلوب‌تری در این زمینه‌ها دست یابیم.
انتهای پیام/254