خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهکارهای نوین فقهی در اجلاس قطر

تسنیم | فرهنگی و هنری | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 14:53
بیست و ششمین اجلاس مجمع فقه اسلامی با تمرکز بر چالش های فقهی روز و ارائه راهکارهای علمی بر مبنای اصول اسلامی به مدت چهار روز در قطر برگزار می شود.
اسلامي،فقهي،فقه،مجمع،علمي،بررسي،اجلاس،مسائل،نوظهور،اصول،تدوي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیست و ششمین اجلاس مجمع فقه اسلامی از فردا، یکشنبه 14 اردیبهشت، به مدت چهار روز در قطر برگزار می‌شود.
در این اجلاس، موضوعاتی مانند مسائل نوظهور در زمینه حمایت از کودکان، احکام و اخلاقیات مرتبط با هوش مصنوعی، قاعده استصحاب و کاربردهای آن در مسائل و رویدادهای معاصر، بازی‌های الکترونیکی و احکام فقهی مربوط به آن‌ها، تأثیر بیماری‌های روانی بر اهلیت در شریعت اسلامی، مسائل نوظهور در صنعت مالی اسلامی، حاکمیت شرعی در مؤسسات مالی اسلامی معاصر و مسائل نوظهور در صنعت محصولات حلال در دستور کار قرار دارد.
بیست‌وششمین اجلاس مجمع جهانی فقه اسلامی فرصتی مغتنم برای تبادل نظر علمی، بررسی چالش‌های فقهی روز و ارائه راهکارهای عملی بر مبنای اصول اسلامی خواهد بود و حجت الاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، به منظور شرکت در این اجلاس عازم قطر شده است.
حضور فعال جمهوری اسلامی ایران در این نشست علمی، بیانگر اهتمام کشور به توسعه تعاملات علمی و فقهی در سطح جهان اسلام و تقویت همگرایی، تفاهم و همبستگی میان مذاهب اسلامی است و این اجلاس فرصتی مغتنم برای تبادل نظر علمی، بررسی چالش‌های فقهی روز و ارائه راهکارهای عملی بر مبنای اصول اسلامی خواهد بود.
مجمع بین‌المللی فقه اسلامی با هدف تحقق وحدت اسلامی، تحکیم بنیادهای عقیدتی امت اسلامی بررسی مشکلات زندگی و اجتهاد اصیل پیرامون آنها و ارائه راه حل های برخاسته از شریعت اسلامی در 28 شعبان 1403 هجری قمری برابر با 19 خرداد سال 1362 در مکه تأسیس شد.
این مجمع به منظور تحقق اهداف فوق، تدوین دائرة المعارف اصطلاحات فقهی، تدوین فقه اسلامی به زبان ساده، همکاری با مراکز علمی و فقهی جهان اسلام، تدوین فقه اسلامی به صورت قوانین قابل عمل، تشویق بررسی های فقهی دانشگاه ها و سایر مراکز علمی، راه اندازی مراکز بررسی موضوعات اسلامی در سراسر جهان، نشر نتیجه بررسی های مجمع با به کارگیری ابزارهای مختلف، احیای میراث فقهی و اصولی و توجه ویژه به کتاب های اصول و فقه تطبیقی را در دستور کار خود قرار داده است.
انتهای پیام/