بازداشت اتباع غیرمجاز بیگانه در خراسان شمالی
مهر
|
استانها
|
شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 14:30
بجنورد- فرمانده انتظامی گرمه از دستگیری ۳ تبعه بیگانه غیرمجاز که در ماشین حمل دام ها مخفی شده بودند، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبر پلیس، سرهنگ محمدرضا قائمی نژاد اظهار کرد: در پی کسب اخباری مبنی بر اینکه تعدادی تبعه بیگانه در سطح شهر گرمه در محور میامی- درق در حال تردد توسط کامیونتهای حامل احشام هستند، بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران کلانتری ۱۲ درق قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه مأموران ۲ دستگاه کامیونت حامل احشام دارای مجوز را توقیف کردند، افزود: اتباع بیگانه که به طور مخفیانه در لابه لای دامها مخفی شده بودند با شناسایی مأموران دستگیر برای رد مرز به اردوگاه مشهد مقدس تحویل داده شدند.
این مقام انتظامی از شهروندان خواست تا در صورت اطلاع از حضور اینگونه افراد در سطح شهرستان بلافاصله موضوع را به سرعت از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.