خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«فارس» رتبه اول تربیت حافظان قرآن به صورت متمرکز را دارد

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 13:54
شیراز- دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور گفت: فارس ‌بی رقیب‌ ترین استان کشور در تربیت حافظان قرآن به صورت متمرکز است.
قرآني،شوراي،فرهنگ،كشور،قرآن،فارس،گسترش،حوزه،اجراي،استان،زندگي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید مصطفی حسینی صبح شنبه در نشست مشترک شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی و شورای فرهنگ عمومی استان فارس، گفت: در گذشته مقرر گردید شورای قرآنی در ذیل شورای فرهنگ عمومی در سراسر کشور برگزار شود اما این امر در برخی از استان‌ها محقق نشد و به موضوعات قرآنی آنگونه که شایسته است پرداخته نمی‌شد.
وی ادامه داد: به همین خاطر تدبیری برای کل کشور اندیشیده شد که شورای قرآنی، معطل شورای فرهنگ عمومی نماند و مجزا برگزار شود.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور با اشاره به اینکه بنا به تاکید مقام معظم رهبری بر اجرای کار قرارگاهی شورای قرآنی و نماز جمعه، چند سالی‌ست عملکرد بهتری در حوزه قرآنی می‌بینیم، افزود: در همین راستا مشاهده کردیم که در ماه رمضان و در اجرای پویش ملی قرآنی، دستگاه‌ها به خوبی پای کار آمده و در اجرای طرح زندگی با آیه‌ها نیز منسجم عمل کردند.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به اقدامات مؤثر صدا و سیما و تمام دستگاه‌های ملی در حوزه ترویج و گسترش پویش ملی قرآن گفت: اگر هم افزایی تمام دستگاه‌ها و رسانه‌ها و متولیان حوزه فرهنگی و قرآنی نبود طرح زندگی با آیه‌ها اینگونه و به خوبی معرفی و اجرا نمی‌شد.
وی به عملکرد مؤثر استان فارس در زمینه فعالیت‌های قرآنی نیز اشاره کرد و ادامه داد: هیچ استانی در تربیت حافظ قرآن به صورت متمرکز رقیب استان فارس نیست.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور طرح زندگی با آیه‌ها را یک کار ویژه قرآنی دانست که در دستور کار قرار گرفت و به صورت مستمر در حال اجراست، افزود: در این راستا فارس بی رقیب ترین استان کشور در تربیت حافظان قرآن به صورت متمرکز است.
حجت الاسلام حسینی یکی از ثمرات طرح زندگی با آیه‌ها را همراهی تعداد زیادی از مردم و ترغیب آنها به حفظ قرآن برشمرد و گفت: در کنار ظرفیت‌های حاکمیتی و مسئولان، از ظرفیت‌های مردمی نیز نباید غافل شویم، چون گسترش قرآنی توسط مردم و محافل خانگی دنبال شده است.
وی با تاکید مجدد بر فرمایش رهبر معظم انقلاب در خصوص کار قرارگاهی قرآنی، افزود: با اجرای فعالیت‌های قرآنی و گسترش این‌گونه فعالیت‌ها، فقط در حوزه قرآن قوی نمی‌شویم؛ بلکه انسجام جمع قرآنی می‌تواند با تعامل و پیوستگی در دیگر حوزه‌های فرهنگی از جمله عفاف و حجاب به خوبی عمل کند.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور در پایان تصریح کرد: زمان کارهای انفرادی تمام شده، می‌بایست کار جمعی صورت پذیرد چون با هم‌افزایی همه متولیان و دستگاه‌ها نتیجه مؤثر و بهتری را خواهیم داشت.