خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روش سایت های کلاهبرداری تتر و نحوه انتقال تتر فیک را بشناسید!

اعتماد | همه | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 13:35
شناسایی اصول امنیتی مقاومت در برابر سایت های کلاهبرداری تتر و رعایت آن‌ها امری ضروری است؛ زیرا تتر جزو محبوب‌ترین استیبل کوین بازار ارزهای دیجیتال بوده و تقریبا می‌توان گفت: اغلب تریدرها برای شناسایی سود و زیان معاملات خود در فضای کریپتو به آن وابسته هستند. آموزش در مورد روش‌های رایج کلاهبرداری تتر، با توجه به نقش حیاتی این استیبل کوین در بازار ارزهای دیجیتال، جزو اولویت‌های هر تریدر حرفه‌ای است. این راهنما به موضوعات پیرامون کلاهبرداری تتر می‌پردازد: از معرفی صرافی و سایت های کلاهبرداری تتر گرفته تا شناسایی نحوه انتقال تتر فیک.
كلاهبرداري،انتقال،كاربران،صرافي،ديجيتال،كيف،وجوه،فيك،تراكنش، ...

شناسایی اصول امنیتی مقاومت در برابر سایت های کلاهبرداری تتر و رعایت آن‌ها امری ضروری است؛ زیرا تتر جزو محبوب‌ترین استیبل کوین بازار ارزهای دیجیتال بوده و تقریبا می‌توان گفت: اغلب تریدرها برای شناسایی سود و زیان معاملات خود در فضای کریپتو به آن وابسته هستند.
آموزش در مورد روش‌های رایج کلاهبرداری تتر، با توجه به نقش حیاتی این استیبل کوین در بازار ارزهای دیجیتال، جزو اولویت‌های هر تریدر حرفه‌ای است.
این راهنما به موضوعات پیرامون کلاهبرداری تتر می‌پردازد: از معرفی صرافی و سایت های کلاهبرداری تتر گرفته تا شناسایی نحوه انتقال تتر فیک.
کد خبر: 711243 | ۱۴۰۴/۰۲/۱۳ ۱۳:۲۹:۰۹
نگاهی به مفهوم کلاهبرداری تتر و شناسایی روش‌های آن
ارز دیجیتال تتر (USDT) با اتصال به دلار آمریکا ثبات خود را حفظ می‌کند؛ به این معنی که خرید و فروش تتر و سرمایه‌گذاری در آن نتیجه‌ای مشابه سرمایه‌گذاری در دلار می‌دهد.
به عبارت دیگر، برخلاف بیت‌کوین و اتریوم، خرید تتر به منظور رشد ارزش دلاری آن مفهوم ندارد و قیمت یک تتر همیشه تقریبی برابر با یک دلار است.
این ویژگی باعث می‌شود که از تتر برای حفظ ارزش به ویژه در کشورهایی تورمی نظیر ایران، استفاده شود.
افزایش محبوبیت تتر و کاربردهای متعدد آن باعث جذب کلاهبرداران و افرادی شده که به دنبال سوءاستفاده از دارندگان این توکن هستند.
در این مقاله، به بررسی سایت های کلاهبرداری تتر، روش‌های کلاهبرداران و نحوه اجتناب از گرفتار شدن در طرح‌های انتقال تتر فیک می‌پردازیم؛ از جمله صرافی‌های کلاهبرداری تتر و روش‌های کلاهبرداری تتر در ایران.
روش های متداول کلاهبرداری تتر و نحوه عملکرد آن‌ها
در دنیای ارزهای دیجیتال روش‌های متعددی برای کلاهبرداری از کاربران وجود دارد: از خرید پای نتورک قبل از لیست شدن این پروژه در صرافی‌ها و از طریق برنامه دیوار گرفته تا فیشینگ بیت‌کوین و تتر از طریق شبکه‌های اجتماعی.
کلاهبرداری تتری نیز یکی از این روش‌های رایج است.
کلاهبرداری تتر به فعالیت‌های تقلبی اطلاق می‌شود که در آن مجرمان با سوءاستفاده از اعتماد کاربران به استیبل‌کوین تتر، اقدام به سرقت وجوه یا اطلاعات شخصی آن‌ها می‌کنند.
این کلاهبرداری‌ها می‌توانند به اشکال مختلفی از جمله طرح‌های انتقال تتر فیک، هک‌ صرافی یا کیف پول محل نگهداری USDT و حملات فیشینگ انجام شوند.
در ادامه برخی از روش‌های متداول کلاهبرداری تتر را توضیح می‌دهیم.
۱.
انتقال تتر فیک: انتقال تتر فیک معمولاً زمانی رخ می‌دهد که یک کلاهبردار خود را به عنوان انجام‌دهنده‌ی یک تراکنش انتقال تتر معرفی کرده و ادعا می‌کند که وجوه به کیف پول قربانی منتقل شده است.
در بسیاری از موارد، کلاهبرداران برای فریب کاربران، هش تراکنش (TXiD) جعلی یا اسکرین‌شات‌هایی از موجودی کیف پول ارسال می‌کنند که به قربانیان نشان دهند که تتر دریافت کرده‌اند.
سپس معمولاً از قربانیان درخواست می‌شود که اقدامات اضافی مانند ارسال وجوه معادل را به کیف پول کلاهبردار انجام دهند.
۲ .
استفاده از یک صرافی تتر کلاهبرداری: صرافی‌های ارز دیجیتال پلتفرم‌هایی هستند که در ساده‌ترین حالت امکان خرید و فروش رمزارزها به کاربران خود می‌دهند.
همچنین در اغلب آن‌ها امکان تحلیل نمودار قیمت تتر، بیت‌کوین و دیگر رمزارزها در دو حالت: دلاری و تومانی وجود دارد.
برخی از آن‌ها نیز از خدمات پیشرفته‌تری مانند استیکینگ، وام‌دهی و مواردی از این قبیل پشتیبانی می‌کنند.
اگر صرافی‌های شناخته‌شد‌ه در جهان و ایران را از فرض خود حذف کنیم، در میان نمونه‌های ناشناس و جدید ممکن است پلتفرم‌هایی باشند که کلاهبردار هستند؛ طوری‌که ادعا می‌کنند امکان تبادل تتر و دیگر ارزهای دیجیتال برتر را ارائه می‌دهند.
یک صرافی تتر کلاهبرداری اغلب شبیه پلتفرم‌های معتبر ارز دیجیتال به نظر می‌رسد که دارای یک وب‌سایت حرفه‌ای و پیشنهادات جذاب بوده، اما در اصل برای سرقت وجوه کاربران طراحی شده‌ است.
کلاهبرداران معمولاً وعده سودهای بالا یا نقدینگی فوری می‌دهند و قربانیان را با امید به سود آسان فریب می‌دهند.
همچنین معمولاً ارزهای دیجیتال ناشناس با قیمت‌های حبابی لیست می‌کنند.
اما هنگامی که کاربران وجوه خود را به این صرافی‌ها واریز می‌کنند، ممکن است با تأخیر یا رد امکان برداشت مواجه شوند.
بهترین راه برای شناسایی یک صرافی تتر کلاهبرداری این است که در مورد آن تحقیق کامل انجام دهید.
همچنین از طریق منابع معتبر، نظرات کاربران در مورد آن را مطالعه کنید.
به طور کلی، از صرافی‌هایی که بازخوردهای مثبت دارند استفاده کنید.
در ایران می‌توانید از اعتبار و امنیت پلتفرم صرافی رابکس برای ترید تتر و فعالیت در بازار کریپتو بهره‌مند شوید.
چگونه از کلاهبرداری انتقال تتر فیک جلوگیری کنیم؟
برای جلوگیری از کلاهبرداری انتقال تتر فیک، می‌توانید هنگام انجام هر تراکنش تتر که یک طرف آن شما هستید، چک لیست زیر را دنبال کنید:
۱.
همیشه از تطابق کامل آدرس دریافت تتر خود با آدرس مقصد تراکنش اطمینان حاصل کنید.
۲.
از ارسال‌کننده تترهای خود هش یا شناسه تراکنش دریافت کنید.
سپس آن را در اکسپلوررهای معتبر بلاکچین جستجو و با جزئیات پیگیری کنید.
۳.
از نتیجه تایید یا عدم تایید ارسال تراکنش در بلاکچین اکسپلورر مربوطه مطمئن شوید.
۴.
با کیف پول یا صرافی تتر کلاهبرداری (پلتفرم‌هایی که سابقه کلاهبرداری دارند) کار نکنید.
به عنوان مثال، صرافی ارز دیجیتال رابکس به کاربران امکان می‌دهد که روی حساب‌ کاربری خود احراز هویت دو مرحله‌ای فعال کنند.
به این ترتیب از احتمال هرگونه سواستفاده از اطلاعات و وجوه آن جلوگیری شود.
به‌علاوه به این مورد توجه داشته باشید که هنگام استفاده از یک کیف پول یا صرافی رمزارزی، به هیچ وجه کلید خصوصی یا اطلاعات دسترسی به وجود خود را با کسی به اشتراک نگذارید.
روش‌های رایج کلاهبرداری تتر در ایران
در کشورهایی مانند ایران که دسترسی به صرافی‌های ارز دیجیتال قانونی در جهان محدود است، شرایط برای سواستفاده از معامله‌گران ایرانی مهیا‌تر است.
از این رو، کلاهبرداری تتر یک نگرانی رو به افزایش است که تریدرها و سرمایه‌گذاران ایرانی را در معرض آسیب‌پذیری و تقلب قرار می‌دهد؛ به عبارت دیگر، برخی کلاهبرداران از این محدودیت‌ها سوءاستفاده می‌کنند و با ایجاد کیف پول‌های جعلی، صرافی‌ها یا پلتفرم‌های همتا به همتا که خدمات تجارت تتر را با نرخ‌های جذاب ارائه می‌دهند، کاربران را فریب می‌دهند.
پلتفرم‌های همتا به همتای جعلی: برخی پلتفرم‌های P2P تقلبی ادعا می‌کنند که تراکنش‌های تتر را با نرخ‌های بهتر تسهیل می‌کنند، اما پس از انتقال وجوه ناپدید می‌شوند.
برخی پلتفرم‌های P2P تقلبی ادعا می‌کنند که تراکنش‌های تتر را با نرخ‌های بهتر تسهیل می‌کنند، اما پس از انتقال وجوه ناپدید می‌شوند.
حملات فیشینگ: مهاجمان از تاکتیک‌های فیشینگ برای فریب کاربران ایرانی به وارد کردن اطلاعات شخصی خود در وب‌سایت‌های جعلی تتر استفاده می‌کنند.
مهاجمان از تاکتیک‌های فیشینگ برای فریب کاربران ایرانی به وارد کردن اطلاعات شخصی خود در وب‌سایت‌های جعلی تتر استفاده می‌کنند.
انتقال تتر تقلبی در شبکه‌های اجتماعی: کلاهبرداران از پلتفرم‌هایی مانند تلگرام یا اینستاگرام برای ارائه خدمات انتقال تقلبی تتر استفاده می‌کنند و از کاربران می‌خواهند که پرداخت‌هایی به تتر انجام دهند و وعده سود بیشتر بدهند.
برای جلوگیری از روش‌های کلاهبرداری تتر در ایران می‌توان از صرافی‌های معتبر و شناخته شده داخلی نظیر صرافی رابکس استفاده کرد.
با وجود این اگر به هر دلیلی از پلتفرم‌های P2P خارجی استفاده می‌کنید، بسیار محتاط رفتار کنید و همیشه هویت طرف دوم تراکنش را قبل از تایید انتقال، تایید کنید.
به علاوه، هنگام استفاده از کیف پول‌ها، با نمونه‌های امن که از احراز هویت دو مرحله‌ای برای امنیت اضافی استفاده می‌کنند، کار کنید.