خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

5 مادر زندانی معسر به آغوش خانواده باز می‌گردند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 13:12
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: به مناسبت ایام دهه کرامت و ولادت باسعادت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) پنج مادر که به دلیل بدهی مالی در زندان به سر می برند، به آغوش خانواده هایشان باز خواهند گشت.
خانواده،كرامت،رضوي،مادر،نيكوكارانه،مادران،احياي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد به نقل از آستان نیوز، فاطمه دژبرد مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: در راستای خدمت رسانی اجتماعی به خانواده های احسان پذیر، پنج مادر معسر که در حال حاضر در زندان به سر می‌برند و هر یک از آن‌ها بیش از دو فرزند دارند، در دهه کرامت به آغوش گرم خانواده‌هایشان بازخواهند گشت.
وی افزود: این حرکت نیکوکارانه با هدف حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده و بازگرداندن مادران به کانون گرم خانواده طراحی شده است.
این اقدام نه‌تنها به احیای روابط خانوادگی کمک می‌کند، بلکه نمادی از همبستگی و همدلی جامعه است.
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی همچنین به پویش «نذر امام» اشاره کرد که تاکنون یک هزار و 127 پدر و مادر در بند را آزاد کرده است.
وی ابراز امیدواری کرد که با این اقدام نیکوکارانه که با نام و نشان کرامت رضوی صورت می پذیرد، با بازگشت این مادران به جمع خانواده، فضای محبت و آرامش دوباره در خانه‌هایشان برقرار شود.
دژبرد خاطرنشان کرد: به تاسی از امام رئوف، مردم می‌توانند با کمک به آزاد شدن یک مادر یا پدر در بند، گامی مؤثر در راستای احیای زندگی‌های آسیب‌دیده بردارند.
انتهای پیام/282