خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بوژوویچ از استقلال خوزستان شکایت می‌کند؟

اعتماد | همه | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 12:58
سرمربی پیشین استقلال خوزستان ممکن است تصمیم به شکایت از این باشگاه به فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) بگیرد.
استقلال،خوزستان،قرارداد،باشگاه،روز،سرمربي

سرمربی پیشین استقلال خوزستان ممکن است تصمیم به شکایت از این باشگاه به فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) بگیرد.
کد خبر: 711233 | ۱۴۰۴/۰۲/۱۳ ۱۲:۵۵:۲۲
میودراگ بوژوویچ روز هفتم اسفند قرارداد خود با باشگاه استقلال خوزستان را به‌صورت رسمی فسخ کرد و یک روز بعد، هدایت تیم استقلال را بر عهده گرفت.
به گزارش تسنیم، مطابق قانون سازمان لیگ، یک مربی نمی‌تواند در لیگ برتر پس از فسخ یک‌طرفه قرارداد، روی نیمکت تیم دیگری بنشیند.
به همین منظور، مدیران باشگاه استقلال برای رفع مشکل بوژوویچ باید با مسئولان استقلال خوزستان به توافق می‌رسیدند تا جدایی مربی مونته‌نگرویی از آبی‌های اهوازی مطابق توافقی دوطرفه باشد.
طبق تفاهم صورت گرفته مقرر شد باشگاه استقلال خوزستان باقیمانده بوژوویچ تا پایان لیگ بیست‌وچهارم را پرداخت کند و سرمربی سابق آبی‌های اهوازی، مبلغ قرارداد سال دوم خود را ببخشد.
شنیده می‌شود که مدیران استقلال خوزستان قرار بود قرارداد بوژوویچ و دستیاران خارجی او را تا سه روز پیش پرداخت کنند که این اتفاق نیفتاده است.
سرمربی پیشین استقلال در صورت عدم دریافت مطالبات خود طی 10 روز آینده، قصد دارد پرونده را در فیفا مطرح کند و احتمالاً با شکایت از استقلال خوزستان به پول خود برسد.
بوژوویچ روی نیمکت استقلال خوزستان آمار پنج برد، هشت تساوی و هشت شکست از خود بر جای گذاشت.