خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران به راحتی می‌تواند جز برترین صادرکنندگان گندم دنیا باشد - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 12:53
قائم مقام مجمع ملی کشاورزان گفت:در ایران با اعمال مدیریت قوی، سرمایه گذاری، استفاده از تکنولوژی های نوین و افزایش راندمان تولید، به راحتی می توان به خودکفایی پایدار رسید و بدون اینکه به منابع آبی فشار آید، جزو صادرکنندگان برتر گندم در دنیا شویم.
گندم،توليد،كشاورزي،عربستان،منابع،مديريت،ايران

مسعود اسدی، قائم‌مقام مجمع ملی کشاورزان، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در واکنش به تولید 1.5 میلیون تن گندم و صادرات آن در عربستان اظهار داشت: اینکه عربستان، که یک کشور خشک، بی‌آب‌وعلف و بیابانی است و آب شیرین و جاری هم ندارد و منابع آبی خود از طریق آب‌شیرین‌کن‌ها تأمین می‌کند در واقع، تولید 1.5 میلیون تن گندم در عربستان، قطعاً معجزه مدیریتی، معجزه سرمایه‌گذاری و استفاده از تکنولوژی است.
وی افزود:در کشورمان نیز اگر سرمایه‌گذاری کنیم و تکنولوژی‌های نوین را به خدمت بگیریم و مدیریت و حکمرانی مطلوب در بخش کشاورزی داشته باشیم، خودکفایی پایدار برای کشورمان دست‌یافتنی و قابل حصول است.
وی با بیان اینکه بخش کشاورزی ایران به سرمایه‌گذاری وسیع و مدیریت مطلوب و بهینه نیازمند است، گفت: اینکه عربستان با سرمایه گذاری‌ها، گندم صادر کند، با توجه به اینکه یک بیابان سوزان بی‌آب‌وعلف است، قطعاً یک موفقیت است.
ایران می‌تواند جزو برترین صادرکنندگان گندم دنیا باشد
وی تأکید کرد: در کشاورزی ایران نیز با اعمال مدیریت قوی، سرمایه‌گذاری، استفاده از تکنولوژی‌های نوین و افزایش راندمان تولید، می‌توان به‌راحتی به خودکفایی پایدار رسید و جزو صادرکنندگان برتر گندم در دنیا شویم؛ این خودکفایی و صادرات درحالی قابل دستیابی است که به منابع آبی فشار وارد نشود.
اسدی با بیان که در حال حاضر با عدم سرمایه‌گذاری و مدیریت صحیح مصرف آب، عملاً در حال اتلاف منابع هستیم، گفت: امروزه تولید گندم در حدود 3 یا 3.5 تن در هکتار در بسیاری از مناطق کشور یک تولید مناسب در نظر گرفته می شود، درحالی‌که قطعاً در کشوری مثل ایران، این راندمان یعنی اتلاف منابع آب و انرژی است.
اسدی گفت: بهره‌وری تولید در کشاورزی با سرمایه‌گذاری‌های وسیع، استفاده از تکنولوژی‌های نوین و استفاده از مدیریت‌های قوی اصلاح می‌شود که در چارچوب منافع بخش کشاورزی کشور است.
انتهای پیام/