کشف ۱۴ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرج
مهر
|
استانها
|
شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 12:24
کرج - جانشین انتظامی استان البرز از کشف ۱۴ دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیر مجاز در شهرستان کرج خبر داد .

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد نادر بیگی اظهار کرد: در پی اشراف اطلاعاتی پلیس مبنی بر استفاده غیرمجاز از دستگاه استخراج ارز دیجیتال در یک علوفه فروشی در محدوده شهرستان کرج، بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران انتظامی کلانتری ۲۶ ماهدشت قرار گرفت.
این مقام ارشد انتظامی افزود: مأموران با هماهنگی مقام قضائی به محل مربوطه اعزام و در بازرسی از محل، ۱۴ دستگاه ماینر که به صورت غیرقانونی با استفاده از برق شهری مورد استفاده قرار میگرفت را کشف کردند.
وی با اشاره به اینکه ارزش دستگاههای کشف شده توسط کارشناسان مربوطه حدوداً ۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: ماینر های غیر مجاز جمع آوری و به همراه متهم پرونده تحویل مراجع قضائی شد.