خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز ثبت نام مجدد تسهیلات ودیعه مسکن از ۲۰ اردیبهشت ماه

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 12:23
معاون مدیرکل دفتر طرح‌ریزی طرح‌های مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: با توجه به آنکه امسال دو نوع تسهیلات ودیعه مسکن به تصویب رسیده بنابراین بایدزیرساخت‌های لازم آن فراهم شود که تا روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه این بستر فراهم خواهد شد.
مسكن،سامانه،ثبت،وديعه

باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری - احسان مسعودی معاون مدیرکل دفتر طرح‌ریزی طرح‌های مسکن وزارت راه و شهرسازی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در خصوص متوقف شدن ثبت نام سامانه وام ودیعه مسکن از طریق سامانه نهضت ملی مسکن گفت: با توجه به آنکه امسال در شورای عالی مسکن مصوب شده که وام ودیعه مسکن برای دهک‌های یک تا سه ۴۰۰ میلیون تومان به صورت قرض الحسنه و برای سایر دهک‌ها تسهیلات ۲۷۰ تا ۲۱۰ میلیون تومانی در نظر گرفته شده بنابراین باید بستر‌های لازم برای ثبت نام این متقاضیان در سامانه فراهم شود.
وی ادامه داد: برای ثبت نام این دو نوع تسهیلات ودیعه مسکن در سامانه نهضت ملی مسکن باید زیرساخت و بستر‌های لازم در این سامانه ایجاد شود که امیدواریم تا ۲۰ اردیبهشت این سامانه تکمیل و ثبت نام در آن از سر گرفته شود.
مسعودی بیان کرد: همچنین با توجه به آنکه سهمیه سال ۱۴۰۳ به اتمام رسیده و ما بقی سهیمه‌های که در دست بانک‌ها است هم باید به سال ۱۴۰۴ اضافه شود بنابراین امیدواریم با تکمیل زیرساخت و ایجاد بستر‌های لازم تا ۲۰ اردیبهشت ماه این ثبت نام آغاز شود.