خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارائه ۷۰ هزار مورد خدمات حقوقی رایگان به مددجویان در سال گذشته

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 12:00
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد از ارائه ۷۰ هزار مورد خدمات حقوقی رایگان به مددجویان کشور طی سال گذشته خبر داد.
حقوقي،مددجويان،امداد،پيگيري،كميته،معاون

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فتاحی معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد از ارائه ۷۰ هزار مورد خدمات حقوقی رایگان به مددجویان کشور طی سال گذشته خبر داد.
وی در تشریح سفر خود به استان کردستان گفت: دیدارهایی با مسئولان قضائی استان داشتیم که در این دیدارها مسائل حقوقی مددجویان و همچنین بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان در زمینه کمک به حل مشکلات حقوقی مددجویان پیگیری شد.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد افزود: یکی از برنامه‌های جدید که از طریق این حوزه پیگیری شده، توانمندکردن مددجویان از مسیر ارائه خدمات حقوقی است.
وی تصریح کرد: طبق برنامه جدید، سالیانه باید ۴۰۰ خانوار از طریق خدمات حقوقی به توانمندی برسند که این خدمات شامل پیگیری مشکلات حقوقی و احقاق حقوق مددجویان از راه‌هایی است که می‌توانند به حق و حقوق خود برسند.
فتاحی ادامه داد: تلاش می‌کنیم با عبور از شیوه سنتی مراجعه محور، به شناسایی فعالانه برسیم که این موضوع از طریق سامانه سها با ثبت اطلاعات در پرسشنامه خانوار انجام می‌شود که ثبت این اطلاعات می‌تواند به توانمند کردن خانوارها کمک کند.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد با بیان اینکه آموزش‌های مقدماتی حقوقی برای مددجویان می‌تواند جهت پیشگیری از آسیب‌های حقوقی مؤثر باشد، تصریح کرد: مراجعه و ارتباط هدفمند، می‌تواند در زمینه حل مشکلات حقوقی مددجویان مؤثر باشد.