خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگاه ملی برای احیای گوهررود و زرجوب ضروری است

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 11:58
نماینده ولی فقیه در استان گیلان با انتقاد از کندی اجرای طرح های زیربنایی استان، خواستار تسریع در تکمیل پروژه های سدسازی، احیای رودخانه های آلوده رشت و ارتقای آموزش و پرورش شد.
گيلان،استان،رشت،تأمين،پرورش،آموزش،فلاحتي،سدسازي،آبي،خواستار، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت، در دیدار با جمعی از مسئولان، با اشاره به اهمیت تأمین پایدار منابع آبی، خواستار تسریع در تکمیل پروژه‌های سدسازی در استان شد و اظهار کرد: پروژه‌های سدسازی در گیلان باید با شتاب بیشتری پیش بروند، چرا که نقش حیاتی در تأمین آب شرب، کشاورزی و مدیریت منابع آبی دارد.
وی با ابراز نگرانی نسبت به وضعیت زیست‌محیطی رودخانه‌های گوهررود و زرجوب در شهر رشت، افزود: این رودخانه‌ها که در گذشته محل تفریح، شنا و ماهیگیری مردم بود، امروز به دلیل ورود فاضلاب و پسماندهای شهری به منابعی آلوده تبدیل شده‌د.
احیای این رودخانه‌ها تنها با نگاه ملی و برنامه‌ریزی کلان امکان‌پذیر است.
نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان همچنین با انتقاد از وضعیت زیرساخت‌های حمل‌ونقل استان، پروژه کمربندی 12 کیلومتری تالش را نمونه‌ای از بی‌توجهی به توسعه عمرانی در گیلان دانست و بیان کرد: با وجود گذشت بیش از 14 سال، این پروژه تنها پنج درصد پیشرفت داشته و باید در اولویت تأمین اعتبار قرار گیرد.
فلاحتی در ادامه، آموزش و پرورش را از ارکان اساسی پیشرفت کشور عنوان کرد و افزود: آموزش و پرورش، پیشانی ساختار نظام تمدنی جامعه است و بدون تحول در این نهاد کلیدی، تحقق اهداف بلندمدت نظام اسلامی ممکن نخواهد بود.
وی همچنین خواستار همکاری مؤثر مجلس، دولت و شورای عالی آموزش و پرورش در زمینه ارتقای معیشت معلمان، به‌روزرسانی محتوای آموزشی و اجرای عدالت در توزیع امکانات آموزشی شد.
در پایان این دیدار، طرفین بر ضرورت استمرار گفت‌وگوهای کارشناسی و پیگیری‌های ملی برای حل مسائل زیربنایی و محیط‌زیستی استان گیلان تأکید کردند.
انتهای پیام/