خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نواخته شدن زنگ سپاس معلم در 2000 مدرسه بوشهر+عکس

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 11:58
همزمان با فرارسیدن هفته گرامیداشت مقام معلم، صبح امروز آیین زنگ سپاس معلم با شعار «برای ایران، برای معلم» در 2 هزار مدرسه استان بوشهر نواخته شد.
بوشهر،معلم،معلمان،استان،پرورش،آموزش،شهيد،مقام،هفته

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، به مناسبت فرارسیدن هفته گرامیداشت مقام معلم و صبح امروز همزمان در 2 هزار مدرسه استان بوشهر، آیین زنگ سپاس معلم با شعار «برای ایران، برای معلم» نواخته شد.
غلامرضا دانش‌فر، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در مراسم نمادین این آیین که در دبستان دخترانه شهید باهنر بوشهر با حضور سرپرست فرمانداری و مسئولان آموزش و پرورش بوشهر برگزار شد گفت: امسال سه معلم از استان بوشهر به عنوان معلم نمونه در سطح کشور انتخاب شده‌اند که این افتخار بزرگی برای جامعه فرهنگیان استان است.
بوشهر تنها استانی است که توانسته این تعداد معلم نمونه کشوری داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر با اشاره به جایگاه رفیع معلمان افزود: نقش معلمان در پیشرفت‌های فرهنگی، اجتماعی و علمی کشور همواره برجسته و قابل تقدیر بوده است.
امروز با نواختن این زنگ، قدردانی خود را از زحمات بی‌وقفه این قشر زحمتکش اعلام می‌کنیم.
دانش‌فر به برنامه‌های هفته معلم اشاره و خاطرنشان کرد: برنامه‌های متنوعی از جمله حضور مسئولان در کلاس‌های درس، دیدار با خانواده معلمان شهید، برپایی نمایشگاه دستاوردهای آموزش و پرورش، تجلیل از همکاران پیشکسوت، برگزاری شب شعر و محفل ادبی با موضوع استاد مطهری و دیدار با مقام معظم رهبری در این هفته برگزار خواهد شد.
وی در پایان تأکید کرد: این برنامه‌ها با هدف تکریم مقام شامخ معلمان و ایجاد انگیزه بیشتر در بین فرهنگیان استان طراحی شده است.
در پایان این مراسم از معلمان مدرسه شهید باهنر بوشهر با اهدای هدایا تجلیل شد.
انتهای پیام/