67 مصدوم و 7 فوتی در طوفان و صاعقههای اخیر - تسنیم
سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اشاره به ثبت 67 مصدوم و 7 فوتی بر اثر حوادث جوی در کشور گفت: بیشترین مصدومیت ها در تهران به وقوع پیوسته است.

بابک یکتاپرست در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره آخرین آمار مصدومان حوادث جوی در کشور اظهار کرد: از هفتم تا دوازدهم اردیبهشتماه، 67 نفر در اثر وزش شدید باد و رعد و برق مصدوم و از این تعداد 7 نفر به دلیل شدت جراحات وارده فوت شدهاند.
وی افزود: 4 نفر از فوتیها به دلیل وزش شدید باد و سقوط اجسام سنگین و 3 نفر دیگر نیز به دلیل اصابت صاعقه جان خود را از دست دادهاند.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: تهران با 53 نفر، خراسان جنوبی با 7 نفر، مازندران با 3 نفر، مرکزی با 2 نفر، البرز با یک نفر و خراسان رضوی با یک نفر بیشترین تعداد مصدومان حوادث جوی را داشتهاند.
یکتاپرست با بیان اینکه بیشترین آمار مصدومین مربوط به روز هفتم اردیبهشتماه بوده است، گفت: سقوط درختان و تیر برق، آسیب به خودروها، آسیب به تابلوهای تبلیغاتی و راهنمایی و افزایش آلودگی هوا و کاهش دید مهمترین رخدادهای ناشی از این حوادث جوی بوده است.
انتهای پیام/