خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 13 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش خادمیاران کانون حقوقی خدمت رضوی استان تهران برای آزادی زندانیان

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 13 اردیبهشت 1404 - 08:11
مسئول خواهران خادمیاران کانون حقوقی خدمت رضوی استان تهران گفت: خادمیاران در کنار حضور در میز‌های خدمت حقوقی، پرونده‌های معاضدتی را هم قبول می کنند.
حقوقي،خدمت،تهران،رضوي،مشاوره،ارائه،استان،كانون،حقوق،قضايي،خو ...

باشگاه خبرنگاران جوان- دستگاه قضایی در راستای تحقق واقعی عدالت در جامعه و برای دسترسی ساده‌تر و آسانتر اقشار مختلف مردمی به خدمات حقوقی- قضایی و نیز افزایش و ارتقای آگاهی‌های عمومی و قضایی مردم، میز‌های خدمت ارائه مشاوره حقوقی رایگان را در مناسبت‌های مختلف در اماکن و محل‌های گوناگون از جمله در مساجد، بقاع متبرکه، فرهنگسراها، مترو تهران برگزار می‌کند.
میز خدمت مشاوره رایگان حقوقی و قضایی معمولا با مشارکت نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی، غیر دولتی و گروه‌های مردم نهاد فراوانی مانند سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، کانون مرکزی بسیج حقوق دانان و کانون حقوقی خدمت رضوی استان تهران برگزار می‌شود.
آشنایی کافی با مفاهیم حقوقی، زمینه‌ساز شناخت حقوق، وظایف و تکالیف افراد و خانواده‌ها بوده و در پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
در این میان ارائه مشاوره حقوقی خادم‌یاران حقوقی استان تهران یک ابتکار ارزشمند از سوی آستان قدس رضوی به جامعه است که باب افتخار خدمت به مردم را از ناحیه آستان مقدس حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) برای علاقمندان فراهم کرده است.
کانون خادمیاران حقوق رضوی در استان تهران، در طول سال‌های اخیر با ارائه مشاوره و معاضدت‌های حقوقی موفق به ایجاد سازش در پرونده‌های زیادی شده و محکومان به قصاص زیادی را با بخشش روانه خانه و خانواده خود کرده‌اند.
خانم آیین، مسئول خواهران خادمیاران کانون حقوقی خدمت رضوی استان تهران است که وکیل پایه یک دادگستری بوده و همراه با وکلای بسیار زیاد دیگری از ۳ سال قبل زیر پرچم آستان مقدس امام هشتم علیه السلام مشغول ارائه مشاوره‌های حقوقی و قضایی به سایر هموطنان در مراسمات و مناسبت‌های مختلف است.
آیین، مسئول خواهران خادمیاران کانون حقوقی خدمت رضوی استان تهران، درباره نحوه همکاری خود با دستگاه قضایی برای ارائه میز‌های مشاوره حقوقی اظهار کرد: با نظارت و هماهنگی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و معاونت فرهنگی قوه قضاییه، میز خدمت مشاوره حقوقی را ارائه می‌کنیم.
در این راستا در ایام مختلفی همچون هفته بسیج، دفاع مقدس، اعیاد، دهه فجر و مناسبت‌های مختلف در مترو تهران، بقاع متبرکه، مساجد و سایر مکان‌های عمومی که مردم در صحنه هستند ما هم در کنارشان حضور یافته و به مراجعان مشاوره‌های حقوقی ارائه می‌کنیم.
وی افزود: خادمیاران حقوق رضوی استان تهران متشکل از خواهران و برادران تحصیلکرده در حقوق و رشته‌های مرتبط بسیاری است که برای ارائه خدمات حقوقی رایگان به عامه مردم اظهار آمادگی کرده‌اند.
مسئول خواهران خادمیاران کانون حقوقی خدمت رضوی استان تهران اظهار کرد: اخیرا در پی درخواست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بنا شد آموزش‌های حقوقی را جهت پیشگیری از جرم و مجازات را به صورت طرح درس در مساجد آموزش دهیم که این کار را از چند ماه قبل با عنایت امام رضا علیه السلام آغاز کردیم.
آیین با اشاره به برگزاری میز‌های خدمت مشاوره حقوقی رایگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ گفت: با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و دادگستری استان تهران، میز مشاوره حقوقی رایگان در حاشیه راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن برگزار کردیم.
وی با بیان اینکه شروع به کار خادمیاران حقوق رضوی از جمله پیشنهادات شهید جمهور رئیسی بوده است، گفت: خدمت ما می‌تواند به صورت شیفت حرم یا در میز‌های خدمت مشاوره حقوقی در امامزاده‌ها و بقاع متبرکه نیز باشد.
خادمیاران حقوقی این کانون با برگزاری ۲۴ ساعت میز حقوقی می‌توانند، یک شیفت ارائه خدمت در حرم امام رضا علیه السلام خدمت کنند.
مسئول خواهران خادمیاران کانون حقوقی خدمت رضوی استان تهران با بیان اینکه خادم یاران ما در تمام مساجد و اماکن مختلف شهر تهران مشغول فعالیت هستند، افزود: در حال حاضر خادمیار در تهران در حال همکاری هستند.
آیین با بیان اینکه میز خدمت روانشناسی نیز داریم که با خود آستان مقوس رضوی همکاری می‌کنند، گفت: خادمیاران حقوق و دستمزدی ندارند و همه فعالیت هایشان فی سبیل الله است.
وی تاکید کرد: خادمیاران در کنار حضور در میز‌های خدمت حقوقی، به نیت رضای خداوند و امام رضا علیه السلام پرونده‌های معاضدتی را هم قبول کرده و از صفر تا صد کار‌های این پرونده‌ها را انجام می‌دهند.
آزادسازی زندانیان و کسب بخشش اولیای دم برای محکومان به قصاص از دیگر اقدامات خادمیاران در تهران و سایر استان‌های کشور است.
منبع: رسانه قوه قضاییه