خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 13 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشاور وزیر خارجه ادعا‌های رویترز را تکذیب کرد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 23:29
مشاور وزیر امورخارجه نوشت: بازرسی از تاسیسات هسته‌ای ایران فقط مختص بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است، آن هم فقط در چارچوب مقررات.
روز،رويترز،ارشد،اخبار،منتشر،خبرگزاري،ايراني

باشگاه خبرنگاران جوان ـ محمدحسین رنجبران، مشاور وزیر امورخارجه در شبکه ایکس نوشت: از ابتدای مذاکرات تا امروز چند خبرگزاری و رسانه غربی خصوصاً رویترز و نیویورک تایمز اخبار کذبی به نقل از منابع ارشد ایرانی و عمانی منتشر کرده‌اند که در همان آغاز سخنگوی وزارت امور خارجه این اخبار را تکذیب کرد و به نوعی چشم فتنه در همان روز اول کور شد، اما این حرکت همچنان ادامه دارد بویژه در دو روز گذشته با اطلاع اعلام می‌کنم خبر‌هایی که طی این دو روز خبرگزاری رویترز با استناد به منبع آگاه یا مقام ارشد ایرانی در حوزه هسته‌ای منتشر و ادعا‌های عجیبی در مورد موضوعات هسته‌ای را مطرح می‌کند کذب محض و گمراه کننده است.
وی افزود: برای مثال کاملاً بدیهی است که بازرسی از تأسیسات هسته‌ای ایران مختص بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی است که آن هم در چارچوب مقررات و قواعد حقوق بین الملل صورت می‌گیرد.