خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 13 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حوزه‌های علمیه؛ آخرین دژهای دفاع از اسلام ناب در برابر تحریف‌ها

مشرق | سیاسی | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 22:58
مراكز،ديني،اسلام،ناب،محمدي،الهي،الله،علمي،منتظران،مبلغان،روح ...

به گزارش مشرق، امان الله دهقان فرد، فعال رسانه در تلگرام نوشت:
۱) بررسی اوراق تاریخ اسلام و ایران، بویژه دوره های مختلفِ بعد از غروب جانسوز آخرین پیام آور خدای سبحان.
ایجاد انحراف در امانت های برجامانده از آن حامل وحی و آیات قرآن و متعاقبا جلوس بناحقّ برخی کم دانان و نااهلان بر منبر و منصب سید انبیاء و پیشوای مسلمانان و از سویی غصب خلافت و امامتِ بلافصل امیرمؤمنان و تاسیس حاکمیت های جور و عدوان به سَبک و سیاق جبّاران و شاهان و..
دقیقا گواهی می دهند آنچه که موجب حفاظت از هسته ی اصلی مکتبِ راستان و افشای پوستینه های ظاهرسازان گردیده و می گردد همانا واقعیتی بنام «مبلغان» دینی و جمعیتی از پرورش یافتگان زیر نظر دانشمندان و فرزانگان بوده که خوشبختانه علی رغم تمام تلاش های معاندان و منحرفان همچنان اما تا همین الان نقش بی بدیل آنان موجب انتقال مفاهیم صحیح و درست به «راویان» و «مردمان» و هدایت همگان به سمت و سوی گفتار و کردار نبیِ مکرّم، امامان و دستورات صاحب زمین و آسمان گردیده است!.
۲) حتما ما و شما شخصا «خوانده» و یا از زبان و بیان دیگران «شنیده» ایم که درست از اولین ایام اعلام بعثت رسول اعظم و آغاز رسالت آن اشرف خلایق عالَم و نبیّ خاتم ص، برخی صاحبان محافل و ساکنان مجالس دشمن و یا پیروان مُلحد و منافقِ متصل به دستگاه های شیاطین و منحرفینِ وادی جهنم!
:
حداکثرِ تلاش، هزینه و سعی خود را برای ممانعت از ابلاغ کامل کلام الله و جلوگیری از تبلیغ سنت و تعلیمات سیره ی آن محبوب خدا را بکار گرفته.
دست به قبضه ی شمشیر برده و جنگ و محاصره ی اقتصادی را تحمیل نموده.
استحاله ی فرهنگی.
مذهبی و اعتقادی را در پیش گرفته و برای پوشیدن لباس عوضی بر اندام پلیدشان از هیچ نیرنگی دریغ نکرده اند.
متقابلا آنانی که البته در همه ی این مقاطع و مراحل جانانه و مردانه در میدان ماندند و اسلام ناب محمدی را صحیح و سالم به نسل های بعدی و تا الان به دست ما رسانیدند، همین فقها، فضلا و فصحایی بوده اند که در اوج فقر و تنگدستی و دسیسه های مفسدین درباری!
شجاعانه و صادقانه اما مقابل کجروی ها ایستادند و قلم و قدم ها را عالمانه، صبورانه و سرسختانه در این مسیر بکار گرفتند!.
۳) گر چه ذات پروردگار عالَمیان و عالِم به ظاهر و باطن آدمیان!
وعده داده که کتاب و دینش را از گزند مشرکین و معاندین محافظت خواهد نمود و بر همین اساس هم نمی خواهم بگویم این، تنها عالمان و روحانیان مراکز علمی و دینی بوده اند که مکتب و مذهب را از فسادهای احتمالی و قطعی در امان نگه داشته اند، چه اینکه در هر حال نقش شهدا و دیگر مدافعان حریم ولایت، وصایت و امامت و زحمات مستمر آنان غیرقابل انکار بوده و نمی توان از جان و مال گذشتگی شان را فراموش نمود.
در عین حال اما تنها این «مداد» و «قلم» علما بوده که در درگاه ربوبی از «دماء» شهدا ارجحیت یافته و همگان را برای ورود به این وادی مقدس مورد تشویق و ترغیب قرار داده اند.
موضوعی که در صورت تدبر و تامل بیش تر قطعا موجب گرایش تعداد افزون تری از مدافعان و منتظران به سمت فراگیریِ علوم الهی، قرآنی و حوزوی خواهد گردید.
جمع بندی و یادآوری:
این روزها که فصل «سرباز پذیریِ» مراکز حوزه های علمی و «سردار گزینیِ» اردوگاه های مبلغان دینی برای امور مهمی همچون فراگیری علوم و فنون مرتبط با معارف الهی، شناخت راه های هدایت جامعه ی بشری و چگونگی حضور در فعالیت پرورشی و آماده سازی افکار و اندیشه ها جهت ظهور خورشید آخرالزمانی است، توجه همه ی مخاطبان و خوانندگان را به دو نکته ی زیر جلب می کنم:
الف) بعد از ۴۲ سال مراودت و مرافقت مستقیم با طلاب، اساتید، علما و دانشجویانِ مراجع و مجامع «حوزوی» و «دانشگاهی» و آشنایی با منابع، مآخذ، مبادی و مقاصد هر دو مراکز یادشده بدون هیچگونه اغراقی اعتراف می کنم که حوزه های علمیه، اگر نگویم تنها مرکز اسمی، رسمی و شناخته شده ملی و بین المللی برای پرورش جسم، روح و جان سربازان حضرت ولی عصر عج و تربیت محافظان مکتب اسلام ناب محمدی ص در سطوح داخلی و جهانی است، حداقل می توان گفت یکی از اصلی ترین آن ها از ابتدای بعثت تا زمان ما بوده، هست و خواهد بود.
ب) مقداری به ازمنه ی قبل تر که برگردیم مشاهده می کنیم بخش قابل توجهی از متدینین و مؤمنین علاوه بر انجام کمک های مالی و معنوی مستمر به مراکز تربیت دانش پژوهان دینی و علمی و وقف سهمی از املاک و اموال شخصی در راستای توسعه ی آن مراکز دانش پژوهی و مرجعیت پروری، همچنین اصرار داشتند تا یکی از فرزندان خود را با هدف حفاظت از «مذهبِ حقه» راهی نجف اشرف، کربلای معلا و دیگر اردوگاه های آموزشیِ سربازان حضرت ولی عصر عج نمایند.
امری که با کمال تاسف طی سال های گذشته تا اندازه ای رو به افول گذاشته و بدیهی است با توجه به نیاز شدید داخلی، درخواست های بین المللی، گرایش انبوه جهانی، بویژه نسل جدیدی از جوانان جویای آموزه های آسمانی و الهی به سمت فرهنگ منبعث از اسلام ناب محمدی ص، به همه ی عاشقان ظهور و منتظران حضور در رکاب منجی بقیة الله توصیه می کنیم تا دیرتر نشده نام خود و یا فرزندان دختر و پسرشان را در مراکز مخصوص پرورشی «امامان» و «روحانیان» ثبت و ضبط نمایند.
ان شاءالله.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.