خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اطلاعات موثق پاکستان از حمله قریب الوقوع هند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 22:40
سفیر پاکستان در سازمان ملل، با استناد به اطلاعات موثق، از احتمال قریب‌الوقوع اقدام نظامی هند علیه این کشور خبر داد.
پاكستان،هند،حمله،نظامي،تاكيد،منير،تشديد،تنش،فرمانده

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - منیر اکرم، سفیر پاکستان در سازمان ملل، از اطلاعات موثقی مبنی بر تهدید قریب‌الوقوع اقدام نظامی هند علیه این کشور خبر داد.
این نماینده پاکستانی تاکید کرد که اگر هند حمله نظامی کند، پاکستان از حق ذاتی و مشروع برای دفاع از خود استفاده خواهد کرد.
و او در ادامه افزود: «پاکستان به دنبال تشدید تنش نیست و رهبری سیاسی این موضوع را در تمام سطوح روشن کرده است.»
شب گذشته نیز ژنرال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان تاکید کرد که اسلام‌آباد همچنان به صلح منطقه‌ای متعهد است، اما آماده حفاظت از منافع ملی خود است.
فرمانده ارتش پاکستان هشدار داد: هرگونه ماجراجویی نظامی از سوی هند با پاسخی سریع، قاطع و محکم رو‌به‌رو خواهد شد.
شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان نیز تاکید کرد که کشورش در صورت هرگونه تشدید تنش از سوی هند، با تمام قدرت از حاکمیت و تمامیت ارضی خود دفاع خواهد کرد.
او در یک تماس تلفنی با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد از او خواست تا به هند توصیه کند که مسئولانه رفتار کرده و خویشتن‌داری کند.
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها بین دو کشور در پی حمله خونین مسلحانه در بخش تحت کنترل هند از منطقه کشمیر که منجر به کشته شدن ۲۶ نفر شد، افزایش یافته است.
حمله ۲۲ آوریل در یک منطقه توریستی در نزدیکی شهر پلگهام رخ داد و حداقل ۱۷ نفر دیگر که بیشتر آنها گردشگران هندی بودند، مجروح شدند.
منبع: النشره