نشت سوخت تانکر ۳۰ هزار لیتری در محور کرمانشاه ماهیدشت
کرمانشاه- سرپرست سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه از مهار نشت گسترده سوخت یک تانکر درون پارکینگ کامیون در محور کرمانشاه به ماهیدشت خبر داد.

سعید قادری در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: حوالی عصر امروز، حادثه نشت سوخت از یک تانکر ۳۰ هزار لیتری حمل سوخت که درون پارکینگ کامیون در محور کرمانشاه - ماهیدشت پارک شده بود، به ستاد فرماندهی سازمان گزارش شد.
قادری افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، آتشنشانان ایستگاه شماره چهار با تجهیزات کامل به محل اعزام شدند.
بررسیهای اولیه نشان داد که یک دستگاه تریلی دومحور حمل سوخت، بهدلیل نشست جک پایه توقف، تعادل خود را از دست داده و سقوط کرده است.
این سقوط باعث برخورد تانکر با یک خودروی بنز مجاور شد و متعاقب آن نشت قابل توجه سوخت درون پارکینگ آغاز شد.
وی با اشاره به احتمال آتشسوزی و انفجار بهدلیل وجود سایر خودروهای حمل سوخت در محل، اظهار کرد: تیم عملیاتی آتشنشانی با هوشیاری کامل وارد عمل شد.
ابتدا محیط ایمنسازی شد، خودروهای مجاور تخلیه شدند و همزمان عملیات فومدهی برای پیشگیری از آتشسوزی آغاز شد.
در ادامه، تانکر حادثهدیده با استفاده از جرثقیل سنگین به حالت اولیه بازگردانده شد.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه تأکید کرد: با وجود خطر بالای وقوع حادثه بزرگتر، خوشبختانه این عملیات بدون هیچگونه خسارت جانی و با کنترل کامل شرایط پایان یافت.
وی همچنین از همکاری سریع و مؤثر تیمهای عملیاتی و پرسنل سازمان آتشنشانی قدردانی کرد.