خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 13 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار سطح زرد هواشناسی برای کرمانشاه صادر شد؛وزش باد شدید واحتمال تگرگ

مهر | استان‌ها | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 19:41
کرمانشاه- مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از صدور هشدار سطح زرد به‌دلیل نفوذ سامانه ناپایدار جوی به منطقه خبر داد.
سامانه،استان،جوي،غبار،گرد،باد،موقت،جمعه،شنبه،مناطق

علی‌محمد زورآوند در گفتگو با خبرنگار مهر از صدور هشدار سطح زرد هواشناسی برای کل استان به‌دلیل نفوذ یک سامانه ناپایدار جوی خبر داد و گفت: این سامانه از جمعه ۱۲ اردیبهشت وارد استان می‌شود و تا دوشنبه ۱۵ اردیبهشت به‌صورت ناپیوسته فعالیت خواهد داشت.
وی در تشریح وضعیت جوی پیش‌رو گفت: در مرحله نخست، وزش باد نسبتاً شدید از روز جمعه آغاز می‌شود و تا پایان روز شنبه ادامه دارد.
همه مناطق استان به‌ویژه مناطق مرکزی و نیمه شرقی شامل شهرستان‌های صحنه، سنقر، کنگاور، کرمانشاه، روانسر، جوانرود و اسلام‌آباد غرب درگیر این پدیده خواهند بود.
زورآوند افزود: از بعدازظهر شنبه تا بعدازظهر دوشنبه، دومین مرحله فعالیت سامانه با رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و احتمال رگبار پراکنده تگرگ پیش‌بینی می‌شود.
این شرایط جوی نیز مناطق یادشده را شامل می‌شود و موجب بروز اختلال در برخی فعالیت‌ها خواهد شد.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه همچنین به پدیده گرد و غبار نیز اشاره کرد و گفت: همزمان با نفوذ این سامانه، احتمال شکل‌گیری گرد و غبار در روزهای جمعه و شنبه در نواحی غربی استان شامل سرپل ذهاب، قصرشیرین، گیلانغرب و ثلاث باباجانی وجود دارد.
وی در خصوص مخاطرات احتمالی ناشی از این شرایط، مواردی چون آب‌گرفتگی معابر، لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید و کیفیت هوا، اختلال در تردد وسائط نقلیه، و خسارات ناشی از باد به سازه‌های موقت و گلخانه‌ها را عنوان کرد.
زورآوند با تأکید بر رعایت نکات ایمنی، خاطرنشان کرد: پرهیز از کوهنوردی و ترددهای غیرضرور، احتیاط در رانندگی، پاکسازی کانال‌ها، تقویت سازه‌های موقت، و استفاده از ماسک در شرایط گرد و غبار برای حفظ سلامت عمومی توصیه می‌شود.
وی همچنین از دستگاه‌های اجرایی خواست برای هرگونه مقابله با تبعات این سامانه جوی، آمادگی کامل داشته باشند و از رسانه‌های محلی نیز خواست در اطلاع‌رسانی به‌موقع و گسترده به شهروندان همکاری لازم را داشته باشند.