خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 13 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: معافیت‌های مالیاتی دانشگاه هاروارد را لغو می‌کنیم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 18:52
پس از لغو کمک‌های مالی فدرال به دانشگاه هاروارد، ترامپ تهدید کرد که معافیت مالیاتی این دانشگاه را نیز لغو می‌کند.
هاروارد،دانشگاه،دانشجويان،شروط،معافيت،مالياتي،لغو،واكنش،وضعيت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا می‌گوید وضعیت معافیت مالیاتی دانشگاه هاروارد را «لغو» خواهد کرد، اقدامی که امور مالی این دانشگاه را دچار اختلال کرده و فشار او بر این دانشگاه مشهور را افزایش خواهد داد.
ترامپ در رسانه‌های اجتماعی نوشت: «این چیزی است که آنها شایسته آن هستند».
در واکنش به این اظهارات، سخنگوی دانشگاه هاروارد به سی‌ان‌ان گفت: «هیچ مبنای قانونی برای لغو وضعیت معافیت مالیاتی هاروارد وجود ندارد.
چنین اقدام بی‌سابقه‌ای توانایی ما را در انجام ماموریت آموزشی‌مان به خطر می‌اندازد.»
پیش از این، کار گروه مشترک کاخ سفید برای مبارزه با یهودستیزی اعلام کرد که بیش از ۲ میلیارد دلار از بودجه تحقیقاتی هاروارد را مسدود کرده است.
هاروارد در واکنش به این تصمیم، شکایت کرد تا این پول آزاد شود.
هرچند بعید است که پرونده مذکور تا اواسط تابستان به نتیجه‌ای برسد.
سال گذشته دانشگاه هاروارد یکی از دانشگاه‌های مهم در خیزش دانشجویان برای حمایت از فلسطین بود.
در همین حال، دولت ترامپ که مخالفت خود با اعتراضاتی از این دست را به شکل‌های گوناگون عنوان کرده، اخیرا برای جلوگیری از قطع کامل بودجه هاروارد، شروط متعددی را به این دانشگاه تحمیل کرده است.
از جمله این شروط می‌توان به ممنوعیت استفاده از ماسک در اعتراضات دانشگاه، اعمال تغییراتی در نحوه پذیرش دانشجویان، واگذاری سوابق انضباطی دانشجویان خارجی و کاهش قدرت اساتیدی که «بیش از بورسیه تحصیلی خود به فعالیت‌های مدنی متعهد هستند» اشاره کرد.
منبع: سی‌ان‌ان