خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 13 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خشم لهستان از طرح ضد مهاجرتی دولت آینده آلمان

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 17:12
دولت ائتلافی آینده آلمان در حالی تشدید کنترل های مرزی با کشورهای همسایه برای کاهش تعداد پناهجویان را از اولویت های خود اعلام کرده که لهستان شدیدا به این طرح انتقاد وارد کرده است.
آلمان،لهستان،اروپا،اتحاديه،ائتلافي،مسيحي،آينده،دولت،مرتس،دمو ...

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه تاگس اشپیگل از بالا گرفتن اختلافات بر سر مسئله مهاجرت در آستانه روی کار آمدن دولت ائتلافی جدید آلمان متشکل از احزاب اتحادیه متحد مسیحی و حزب سوسیال دموکرات خبر داده و نوشت: اتحادیه احزاب متحد مسیحی آلمان می‌خواهد با اقدامات جدید تعداد پناهجویان را کاهش دهد.
اما لهستان با دیده شک و تردید به این مسئله نگریسته و به آن انتقاد وارد کرده است.
سفارت لهستان در برلین از تشدید کنترل‌های مرزی آلمان، که توسط فریدریش مرتس، رهبر حزب دموکرات مسیحی و صدر اعظم آینده آلمان و الکساندر دوبریندت، وزیر کشور منصوب شده از سوی وی اعلام شده، انتقاد کرده است.
یان تامبینسکی، کاردار سفارت لهستان در این باره به مجله پولیتیکو گفت: کنترل‌های فعلی در مرز آلمان و لهستان همین حالا هم برای تردد روزانه مرزی و عملکرد بازار داخلی اتحادیه اروپا مشکل‌ساز هستند.
وی در این راستا به اقداماتی که در زمان دولت ائتلافی قبلی آلمان موسوم به چراغ راهنمایی اعمال شده و باعث ایجاد ترافیک در جاده‌های لهستان به آلمان می‌شد و گاهی ساعت‌ها طول می‌کشید، اشاره کرد.
این مقام لهستانی گفت: بنابراین ما نمی‌خواهیم شاهد تشدید کنترل‌های مرزی باشیم.
تامبینسکی همچنین افزود: ما طبیعتاً به تعهد خود برای حفاظت از مرزهای خارجی اروپا - به ویژه با روسیه و بلاروس - پایبندیم، اما در عین حال انتظار داریم که آزادی تردد در منطقه شنگن اروپا حفظ شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا لهستان رد مهاجران را می‌پذیرد، اظهار داشت که این کشور به تعهدات خود تحت قوانین اتحادیه اروپا، از جمله تعهدات تحت سیستم جدید پناهندگی مشترک اروپا (CEAS)، پایبند است.
پیش از این مرتس قصد خود را برای اجرای کنترل‌های سختگیرانه‌تر علیه مهاجران از روز اول صدارتش اعلام کرده بود.
دوبریندت هم به روزنامه‌ی زوددویچه سایتونگ گفت: تصمیمات در این باره بلافاصله گرفته خواهد شد.
هدف این است که در سطح اروپا نیز به دستاوردهای بیشتری دست یابیم.
من در حال حاضر در حال مذاکره با شرکای اروپایی در این مورد هستم.
در این میان اتحادیه پلیس آلمان (GdP) هم از برنامه‌های دولت ائتلافی آینده برای اتخاذ سیاست‌های سختگیرانه‌تر مهاجرتی انتقاد کرده است.
یوخن کوپلکه، رئیس GdP، به روزنامه زوددویچه سایتونگ (جمعه) گفت: ما در حال حاضر کنترل‌های جامع و رد درخواست‌ها در مرزهای آلمان را به طور غیرواقع‌بینانه‌ای امکان‌پذیر می‌دانیم.
وی در این باره گفت: کنترل مؤثر مرزها نیازمند منابع انسانی قابل توجهی است.
برای این منظور، پلیس به بودجه و پرسنل بیشتری به صورت دائمی نیاز دارد.
حداقل 20،000 موقعیت شغلی اضافی مورد نیاز است.
مرتس قصد دارد هفته آینده اولین دیدار رسمی خود را با دونالد توسک، رئیس جمهور لهستان، در ورشو انجام دهد.
این موضوع به ویژه در لهستان حساس تلقی می‌شود، زیرا قرار است انتخابات ریاست جمهوری در این کشور در 18 مه سال جاری برگزار شود.
در توافق ائتلافی دولت آینده آلمان احزاب مسیحی و سوسیال دموکرات توافق کردند که با هماهنگی همسایگان اروپایی خود، در مرزهای مشترک رد درخواست های پناهندگی را تنظیم کنند.
انتهای پیام/